adil maksutovic

Besan Adil Maksutović traži starateljstvo nad sinom!

Maksutović se nedavno obratio Centru za socijalni rad jer želi da i on brine o detetu, uz obrazloženje da njegova supruga Ana Ramadanovski i dalje nema stalan posao.

Adil Maksutović i njegova bivša izabranica Ana Ramadanovski ponovo su se sukobili jer pevač želi zajedničko starateljstvo nad njihovim jednogodišnjim sinom Adrijanom.

Nesuđeni zet Džeja Ramadanovskog smatra da ne provodi dovoljno vremena sa svojim naslednikom, a za to, prema rečima izvora, krivi Anu, koja mu navodno dozvoljava da dete viđa samo kad njoj to odgovara.

dzej i ana ramadanovski

– Adil je odlučio da se ponovo obrati Centru za socijalni rad jer mu bivša partnerka ne dozvoljava da dete viđa kad mu to odgovara. Bez obzira na to što nisu venčani, on plaća alimentaciju, ali Ana smatra da ono što daje nije dovoljno za detetove mesečne potrebe. Njih dvoje su se nedavno ponovo sukobili i tada je pevač svojoj bivšoj izabranici rekao da je Adrijano porastao i da samim tim treba više vremena da provodi sa ocem – kaže izvor i dodaje:

– Ana je uzorna majka, maksimalno je posvećena sinu, i Adil na to nema zamerke. Međutim, on želi zajedničko starateljstvo, da podjednako brinu o svim sinovljevim potrebama, jer ona nema stalan posao i prihode. Pevač hoće da svaki slobodni trenutak, kada ne nastupa po zemlji i inostranstvu, provodi s naslednikom.

Čitaj još  Intervju Dejan Matić: Nervira me kada me mešaju sa Sašom!

Ovim povodom pozvali smo Anu Ramadanovski, koja je pažljivo saslušala pitanje, ali nije bila voljna da govori o ponovnim nesuglasicama sa Adilom.

adil sa sinom

– Molim vas da me razumete, o tome ne želim da govorim. Ja nisam javna ličnost da se o meni priča i piše. Hvala na pozivu – poručila je Džejova naslednica.

S druge strane, do Adilovog komentara nismo uspeli da dođemo jer pevač nije odgovarao na pozive i poruke na brojeve telefona poznate redakciji.

Da podsetimo, Džejova ćerka je u decembru prošle godine prijavila policiji da ju je Adil posle svađe pretukao, i od tada ne žive zajedno.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply