emin pecanin

“Beogradski pobednik” održan 11. put (VIDEO)

Emin je nagrađen kao najbolji mladi pjevač, a u njegovim rukama završila je i nagrada za najbolji spot.

U sali Doma sindikata 11. novembra održana je jedanaesta manifestacija pod nazivom “Beogradski pobednik”. Laskava priznanja dodjeljivana su u više kategorija, a među dobitnicima ove godine su, između ostalih i Peđa Medenica, Sinan Sakić, Stoja, Tropico band, Darko Lazić, Leteći, odred, Tanja Savić, Allegro band, Ministarke, Goga Sekulić…

Posebnu pažnju izazvali su gosti iz Bugarske i Slovenije, Sofi Marinova i Emin Pećanin. Emin je nagrađen kao najbolji mladi pjevač, a u njegovim rukama završila je i nagrada za najbolji spot. Riječ je o ekranizaciji pjesme “Najmilija” za šta je bio zadužen Invenio films, na čelu sa Daliborom Mrdićem.

Čitaj još  Zadruga: Ponovo nervni slom u rijalitiju (VIDEO)

Emin Pecanin sa menadzerom

Iako su bili najavljivani, u Domu sindikata nisu se pojavili članovi grupe Riblja čorba, a razlog je zdravstveno stanje frontmena benda Bore Đorđevića, koji će ovih dana biti podvrgnut hirurškom zahvatu.

Manifestacija je protekla u najboljem redu uz osjetno manji broj publike nego ranijih godina, a kao razlog mnogi su pominjali koncert Zorice Bruncklik u “Areni”, odnosno poklapanje termina ova dva događaja. Čak su i mnogi izvođači na “Beogradskom pobedniku” sa nestrpljenjem čekali da nastupe, kako bi se uputili ka “Areni”.

Pogledajte Eminov spot koji je osvojio nagradu:

A pogledajte i Eminov nastup na manifestaciji:

Leave a Reply