bata zdravkovic sa zenom

Bata Zdravković napravio haos u studiju zbog žene! (VIDEO)

Baš je bilo neprijatno slušati ga. Kad je saznao da mu Tatjana nije prošla počeo je da se dere sa svog mesta iz publike.

Bata Zdravković napravio je skandal na snimanju „Pinkovih zvezda“ posle saznanja da njegova supruga nije prošla u dalji krug! U studiju u Šimanovcima bilo je jako zanimljivo, a kako priča izvor sa lica mesta, pevač se sve vreme smeškao u kameru, pozdravljao publiku, međutim, kad su se reflektori ugasili, osuo je paljbu po žiriju.

– Baš je bilo neprijatno slušati ga. Kad je saznao da mu Tatjana nije prošla počeo je da se dere sa svog mesta iz publike. “Uaaa žiri, kompetentni ste da ne kažem koliko, uaaa”, vikao je on iz sveg glasa, i nije se obazirao na publiku koja ga je zbunjeno posmatrala. Onda kad je žiri krenuo ka bekstejdžu, počeo je da dobacuje za Harisom: “Koji si ti faktor, ti si kao pevač veliki, pa moju ženu ne puštaš, sram vas bilo, bando jedna”.

tatjana zdravkovic

A ništa bolje nije prošla ni Marina, koja ga je zbunjeno posmatrala. Nju je pevač nazvao alkoholičarkom.

– A po čemu je ona, majke vam kompetenta? Pa svako može da uzme i da napiše neki tekst, strofu. Je l‘ to znači da je sad ona muzički potkovana, ne razumem. Obična alkoholičarka. Ona će da sudi mojoj ženi. Koji li sam đavo ženu i podržao da se prijavi ovde. Nama ovakve stvari nisu potrebne, stvarno – priča izvor, koji dodaje da su statisti zabezeknuto posmatrali pevačevo ponašanje, koji je jedva uspeo da se smiri posle nekog vremena.

Čitaj još  Sandra Afrika objavila kompilaciju najizazovnijih izdanja! (VIDEO)

– Žena je posle pokušavala da ga smiri, i umesto on nju da teši, ona je morala njega. Verovatno je previše očekivao od svojih kolega.

Pomenuti žiri nije bio preterano raspoložen za komentrisanje naših navoda, tako da je, kada smo je pozvali, Marina rekla da je u velikoj gužvi i na bitnom sastanku u SOKOJ-u, te da će nam se javiti kasnije, međutim, to se nije desilo. Harisov komentar nismo uspeli da dobijemo.

Pogledajte Tatjanin nastup:

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply