bane mojicevic

Bane Mojićević: Ne bih voleo da mi sin bude pevač!

“Moju suprugu Milicu interesujem isključivo ja, kao i naš odnos i naša porodica”, kaže Bane.

Bane Mojićević je pre deset godina postao pobednik prvog takmičenja “Zvezde Granda“. Danas je afirmisani pevač, ali i porodičan čovek. On i njegova supruga Milica imaju sina Radoša, koji će u februaru napuniti godinu dana.

bane kao lepa brena

Bane otkriva da mu je supruga najveća podrška, ali i najveći kritičar.

– Milica me maksimalno podržava, ona me je i nagovorila da se upustim u avanturu zvanu “Tvoje lice zvuči poznato“. Konsultujem se s njom i tražim joj savet u svakoj situaciji. Podržava me i kao čoveka mnogo me dobro poznaje, najbolje može da mi pomogne u situacijama kada sam u neodumici – kaže mladi pevač.

Dok priznaje da suprugu ume da iznervira samo u privatnosti njihovog doma, sa osmehom dodaje da nije stroga prema njemu kada je na sceni.

– Ne kritikuje me nikada, ona je oduševljena i mojim imitacijama i mojim pesmama. Kada me kritikuje, kritikuje me samo kada napravim neku glupost privatno ili kada donesem pogrešnu odluku, i to isključivo ja kao ja, a ne ja kao Bane Mojićević pevač – kaže nam ovaj Čačanin.

Njegov sin Radoš uskoro će napuniti godinu dana, a već se vidi na koga liči.

– Sin fizički ne liči na mene, ali po prirodi i naravi već primećujem da je povukao na oca. Liči na majku i hvala bogu da je tako, ali karakter ima na mene – ponosan je Bane.

Čitaj još  Posle Parova počinje novi rijaliti na Hepi televiziji!

bane mojicevic kao dino merlin

Kaže da je rano da razmišlja o tome čime će se njegov sin baviti kad poraste, ali mu pevanje neće preporučiti.

– Nadam se da ćemo od njega napraviti normalnog mladog čoveka. Ne bih voleo da bude pevač jer smatram da je jedna javna ličnost u kući i previše – zaključuje Bane.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply