bane mojicevic domacin

Bane Mojićević: Maštam da ostarim na selu okružen decom!

“Zamišljam sebe pored ognjišta, okružen svojim voljenima, decom, unucima,kako im uz gitaru pevam i lagano pijuckam prepečenicu”, otkrio je pevač.

Bane Mojićević, prvo pobednik ‘Zvezda Granda’ i pobednik druge sezovne ‘Tvoje lice zvuči poznato’, želo da ostari na seli.

– Zamišljam sebe pored ognjišta, okružen svojim voljenima, decom, unucima,kako im uz gitaru pevam i lagano pijuckam prepečenicu – otkrio je pevač svoje želje.

Mojićević kaže da je sam birao da se kloni pažnje javnosti, iako je ona neizostavna u njegovom poslu.

bane mojicevic

– Put koji sam izabrao, bez mnogo buke, zbrke i ludila u glavi, jeste najteži i najduži kojim možeš ići a da si javna ličnost. Toga sam svestan i drago mi je što punog srca mogu da se osvrnem iza sebe i vidim da sam postupao ispravno. Trudim se svom snagom da se oduprem svemu lošem što estrada nosi sa sobom. Imam svoju tvrđavu i svet zvani porodica i sasvim normalan život – rekao je Bane.

Pevač kaže da je najvažnije da kao čovek čista srca i obraza, ali i da se raduje sitnicama.

– Ne postoji duplikat duše. Oduvek sam iskreno voleo i radovao se jednostavnim stvarima. Uverio sam se mnogo puta da ono što želiš i kako postupaš u životu srazmerno je sreći koju primaš. Volim jednostavne ljude, i ne očekujem niti tražim mnogo od života, a trudim se da živim jednostavno i da pružam sve od sebe – rekao je Bane.

Čitaj još  Nikolija i Relja ponovo čekaju bebu!

bane mojicevic na snegu

Ipak, pevač veruje da nije dovoljno da se neko rodi pod “srećnom zvezdom”, već da za uspeh treba trud.

– Nijedan dar ne može da se ostvari bez velikog rada. Još ako voliš to što radiš, e tek si onda pobednik – zaključio je ‘Zvezda Granda’.

izvor: Blic

Leave a Reply