Bane Janković posle raskida: Uvek ću biti tu za Kaću!

Maneken se prvi put oglasio nakon raskida i očigledno je da mu nije lako, kao ni Katarini, koja je nedavno izjavila da je tužna zbog raskida.

Kaca i Bane

Maneken Baranislav Janković, nakon što je i zvanično potvrđeno da su on i pevačica Katarina Živković raskinuli, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk.
Naime, maneken se prvi put oglasio nakon raskida i očigledno je da mu nije lako, kao ni Katarini, koja je nedavno izjavila da je tužna zbog raskida.

– Zamolio bih sve prijatelje, fanove i novinare da nas puste da ovo sami rešimo. Ja ću uvek biti za nju tu, kao i ona za mene. Sve je prošlo, ali tri i po godine naše veze nećemo kaljati. Život ide dalje, neka prošlost govori o nama – napisao je Bane na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Kaća je sve zamolila da poštuju njenu privatnost i da nema snage da komentariše.

– Oduvek sam isticala da poštujem svačiju intimu. Isto to očekujem i od vas, da ispoštujete našu želju da se zaštitimo koliko-toliko. Ne želim da se od svega ovoga pravi nešto od čega sam uvek bežala i što nama nikako ne priliči. Želim i da se ova priča završi što pre – napisala je zvezda Granda na svom profilu.

Čitaj još  Milica Todorović otimala mikrofon Radi i Milici zbog bakšiša!

izvor: Kurir

Leave a Reply