momcilo bajagic bajaga

Bajaga uoči Nove godine obradovao fanove singlom (VIDEO)

Popularni muzičar je sa svojim “Instruktorima” rešio da obraduje fanove za praznike postavljajući na internet raritetnu singl ploču iz davne 1986. godine.

“Bajaga i instruktori” rešili su da, za novogodišnje praznike, časte obožavaoce besplatnim skidanjem singl ploče, koja je objavljena 1986. i smatra se raritetom među kolekcionarima.

Bend je treći album “Jahači magle” u septembru 1986. najavio vinilnim promo singlom koji su, pod sloganom “Dok svi uzimaju, mi poklanjamo!” dobijali čitaoci časopisa “Rock”, i to u tiražu od 99.999 primeraka!

bajaga u kanadi

Singlica je donosila na A strani završetak pesme “Samo nam je ljubav potrebna“, odnosno kratku obradu čuvenog hita sastava The Beatles – ”All You Need Is Love“. Na B strani je “Jahači magle (ukratko)“, odnosno šestominutna šetnja kroz sve pesme sa albuma uz duhovite komentare Bajage, Žike Milenkovića i Dejana Cukića, u prisustvu Tanje Petrović.

– Ovaj singl danas podseća na jedno sjajno i srećno vreme. Nadamo se da će preslušavanje ovog singla doprineti da se takav duh prenese bar malo i u 2015. godinu – poručuju “Bajaga i instruktori”.

Čitaj još  NOVI SPOT: Lidija Bačić - "Odlično se snalazim" (OFFICIAL VIDEO 2015)

Podsetite se Bajaginih pesama OVDE i OVDE

izvor: Telegraf

One comment

Leave a Reply