seka aleksic rodjendan

Bahatu Seku Aleksić ispalile kolege, a ona novinare! (FOTO)

Pevačica organizovala promociju albuma i rođendansku žurku, gde je najavila 300 poznatih zvanica, a došlo ih samo nekoliko.

Seka Aleksić sinoć je spojila proslavu svog 34. rođendana i promociju albuma, a iako je najavljivala da očekuje više gostiju nego što je bilo na njenoj svadbi, pojavilo ih se svega nekoliko.

seka aleksic rodjendan

Osim toga što je pozvane novinare Aleksićeva ostavila da tri sata stoje ispred restorana, kao nedostojne da uđu unutra, premda su ih opsluživali konobari, slavljenica se pohvalila kako ima skupih jela i pića u izobilju, a onda je usledio i hvalospev o poklonima koje je dobila.

– Moj Veljko mi je poklonio cipele, tašnu i putovanje, idemo na Bahame – hvalila se slavljenica, obučena u dugu haljinu kojom je pokušala da sakrije višak kilograma, koji, uprkos mukotrpnim treninzima, i dalje gaji.

Čitaj još  Dado Polumenta: Fanovi, spremam nove pesme!

seka aleksic rodjendan

Odmah se pohvalila šta će raditi posle žurke.

– Otvaraću poklone. Radujem se tome i jedva čekam da ih pregledam – rekla je Seka i počela da nabraja šta je sve svojim prijateljima tražila da joj kupe. Biće da joj je Dara Bubamara, koja je došla s velikom korpom cveća, ispunila želju.

novinari ispred restorana

– Kupila sam ovu prelepu korpu i mogu vam reći da puno košta, ali za Seku sam morala da je kupim. Uzela sam joj još jedan poklon, koji takođe puno košta – rekla je Dara.

izvor: Kurir

Leave a Reply