adil promocija

Bahati Adil zvao novinare pa ih kulirao na promociji!

Imao je hitove, ali je najpoznatiji postao kada je pretukao svoju ženu. Sada je slično ponašanje preneo i na scenu – kasnio tri sata na svoju prmociju, davao intervjue samo kome je hteo.

Nadmeno ponašanje, lažni osmeh i obezbeđenje koje ga štiti od novinara koje sam pozvao, obeležilo je promociju nove pesme Adila Maksutovića.

Ako je mislio da tako rade zvezde – prevario se. Ako je mislio da će ostati upamćen po novoj pesmi – neće. Na ovoj „promociji“ videlo se da je Adil daleko od zvezda, a blizu „blata“ u koji je sam upao fizički nasrnuvši na svoju ženu. I pored svega, mediji su mu dali još jednu šansu i odazvali se pozivu koji im je uputio, da dođu na promociju. A on je stigao tek u pola jedan iza ponoći, umesto u 22 sata za kada je promocija najavljena.

marija novi imidz

Došao je u društvu Marije Šerifović i Sani Armani, ušetao na splav ne želeći da daje izjave. Tačnije, govorio je samo za televizije, uz komentar da je „živa reč ipak živa reč“.

Marija Šerifović nije dozvoljavala ni da je fotografišu. Obezbeđenje je zajedno sa Sani Armani odvelo do separea, a Adil je oko jedan sat izašao na scenu itpevao novu pesmu, a onda sve već poznate. Bez reči upućene novinarima. Ni „dobro došli“, ni „dobro veče“. Adile, daleko si ti od finog momka!

Čitaj još  Nataša Bekvalac nastupa u finalu 'X faktora'!

Poslušajte Adilovu novu pesmu “Ista ja”.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply