ana nikolic bahata

Bahata pevačica htela da otkaže nastup zbog hotela?!

Pevačica je tražila da je smeste u najbolji novljanski hotel, što su oni morali da urade da im ne bi propao nastup koji su joj zakazali.

Ana Nikolić smatra da je zvezda i tako se ponaša. Pevačica je proteklog vikenda nastupala u jednom lokalu u Herceg Novom, ali je za organizatore imala zahtev koji ih je umalo koštao otkazivanja koncerta. Naime, Ana nije bila zadovoljna hotelom koji su joj obezbedili, odmah je pozvala organizatore i tražila premeštaj.

– Ana nije želela da prespava u tom hotelu. Tražila je da je smeste u najbolji novljanski hotel, što su oni morali da urade da im ne bi propao nastup koji su joj zakazali. Ana je u drugom hotelu koristila sve blagodeti – bazen, velnes, spa-program… Nije želela da napušta hotel. Samo je po nagovoru brata Marka otišla na krstarenje, a predah su napravili na Žanjicama – rekao je izvor.

Oduševljena Ana je na Fejsbuku objavila fotku na kojoj Marko vozi gliser.

– Moj Miško vozi i brod… Avion zna 100 odsto… To mu je na majku! – napisala je pevačica.

Čitaj još  Jelena Karleuša za Novu godinu peva u Beogradu!

Inače, Ana je iskoristila priliku dok je bila u Novom da zakaže još nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, ali je odlučila da se nakratko vrati u Beograd. Ona je subotu u dva sata napustila hotel i sa bratom se zaputila na tivatski aerodrom.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply