marina u kupacem

Atraktivna pevačica zaludela celu plažu (FOTO)

Pevačica je satima uživala na plaži, a prisutni su uživali u pogledu na zanosnu pevačicu.

Marina Visković važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa naše estradne scene, što je i potvrdila kada se na Crnogorskom primorju pojavila u atraktivnom bikiniju.

Pevačica je satima uživala na plaži, a prisutni su uživali u pogledu na zanosnu pevačicu.

marina viskovic u kupacem

Paparaco je uslikao Marinu kako sa prijateljicama sedi na plaži, a svojom pojavom potpuno je zaludela prisutne. Iako su sve oči bile uprte u nju, ona se na to nije obazirala, već se opuštala na ležaljci i ćaskala. Viskovićeva je očito u neverovatnoj formi, a samopouzdanja joj ne manjka, pa je ponosno prošetala plažom, dok je njena drugarica ipak ostala na ležaljci.

marina u kupacem

Kada je postalo poprilično vruće, Marina je rešila da se rashladi, a gužva u moru joj nije poremetila plan. Provukla se između kupača, pokvasila i zaplivala. Kada se umorila od vode, Marina se vratila na početnu poziciju i nastavila da uživa na ležaljci. Telefon je bio neizostavan deo odmora, jer gotovo da ga nije ispuštala iz ruke. Po osmehu na licu reklo bi se da je poruke verovatno razmenjivala sa jačom polovinom, s obzirom na to da joj se izabranik nije pridružio na letovanju. U kasnim popodnevnim časovima drugarice su spakovale stvari i otišle u šetnju.

Čitaj još  Jelena Gerbec kakvu niste videli do sad! (FOTO)

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply