marija ana smiljanic novi decko

Atraktivna bivša farmerka našla zamenu dečku

Pevačica je na svoj Instagram objavila fotografiju sa pevačem, pa je i ona prokomentarisala u kakvom su odnosu.

Marija Ana Smiljanić ne gubi vreme, pa je tako, tek što je raskinula desetomesečnu ljubavnu romansu sa Filipom Đukićem, već našla novog potencijalnog emotivnog partnera.

Smiljanićeva se na jednom nastupu poprilično zbližila sa pevačem Lapsus benda, Emirom Aličkovićem, a između njih su odmah sevnule varnice.

– Marija Ana i Emir su se dopali jedno drugom na prvi pogled. Odmah nakon upoznavanja između njih su sevnule varnice. Oni su razmenili brojeve telefona i ostali u kontaktu. Čuju se svaki dan, a Marija Ana deluje veoma zaljubljeno. Nakon raskida sa Filipom trebao joj je neko pažljiv u normalan, a Emir je baš takav – rekao je izvor blizak Mariji Ani.
Ona je na svoj Instagram objavila fotografiju sa pevačem, pa je prokomentarisala u kakvom su odnosu.

– Nedavno smo Emir i ja zajedno nastupali u jednom klubu u Boru gde smo proveli ceo dan i gde smo prespavali. Imala sam priliku da se upoznam sa njim i da se lepo ispričam. On je super momak, na mestu. Iskreno, baš mi je simpatičan i zanimljiv, ima ‘ono nešto’ i odmah mi je privukao pažnju. Ne smeta mi što je mlađi od mene. Nisam sada za neku ozbiljnu vezu, ali nikad se ne zna… Možda se ipak između nas rodi velika ljubav – rekla je bivša učesnica rijalitija.

Čitaj još  Jeziva Miljana šokirala učesnike

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply