Arena tri sata pevala sa sjajnim Parnim valjkom!

Članovi popularnog hrvatskog sastava su održali fantastičan koncert pred više od 16.000 ljudi, a jedino pitanje je bilo ko će biti glasniji, Aki Rahimovski ili publika.

Parni valjak Arena

Teško je opisati atmosferu koju su zagrebački rokeri napravili u prepunoj “Kombank areni”, dovoljno je reći da je 16.000 ljudi skoro tri sata neumorno pevalo sa Akijem Rahimovskim, najčešće i glasnije od njega, a članovi “Parnog valjka” su sjajnoj publici uzvratili fenomenalnom svirkom i desetinama hitova koji su obeležili muzičku scenu nekadašnje Jugoslavije!

Da su Aki, Hus i ostatak benda u Beograd došli rešeni da (ovoga puta nije fraza) daju sve od sebe, pokazali su već sa uvodnom numerom “Lutka za bal”, a razigrani Rahimovski je već posle šezdesetak sekundi uspeo da podigne na noge parter i donje tribine. Nivo 400 je odolevao još neko vreme, ali i njih je brzo ponela fantastična atmosfera u hali.

Aki u Areni

Slede “Zagreb ima isti pozivni” i “Moje zastave” koje publika peva iz svog glasa, a ljubavne pesme koje su zaštitni znak zagrebačkog sastava se nižu i mnoge su stihovi pesama “Gledam je dok spava” i “Dok je tebe” podsetili na neke bivše, ko zna, možda i na sadašnje ljubavi.

Koncert za pamćenje se nastavlja opštom ludnicom uz “Moja je pjesma lagana”, “Uhvati ritam” i numeru “Ljubavna”. U “Areni” odavno već niko i ne pomišlja na sedenje, a “Parni valjak” i dalje ređa hitove a dovoljno je da se Rahimovski popenje na zvučnik, podigne ruke i oduševljeni fanovi horski pevaju “Dođi”, “Stranica dnevnika” i “Ugasi me” sa kojom hrvatski muzičari završavaju regularni deo koncerta.

Čitaj još  Sinan Sakić bolji nego ikad pre! (FOTO)

Arena Parni valjak

Naravno, niko nije ni sumnjao da će nakon gromoglasnih ovacija, uslediti i bis… i dovoljno je reći “Jesen u meni”, spušteni regleri a “Arena” se ori! Ista priča se ponavlja i sa “Prokletom nedeljom” i “Dok si pored mene”.

Egzaltirani posetioci ne daju muzičarima da odu sa scene i oni se vraćaju na još jedan bis i za kraj, dok se tresu tribine “Arene”, pevaju “Sve još miriše na nju”.

– Hvala Beograde, puno vas volimo, laku noć! – uz duboki naklon su na kraju poručili članovi “Parnog valjka” koji su napravili još jedan spektakl u Beogradu.

izvor: Telegraf

Leave a Reply