Arena tri sata pevala sa sjajnim Parnim valjkom!

Članovi popularnog hrvatskog sastava su održali fantastičan koncert pred više od 16.000 ljudi, a jedino pitanje je bilo ko će biti glasniji, Aki Rahimovski ili publika.

Parni valjak Arena

Teško je opisati atmosferu koju su zagrebački rokeri napravili u prepunoj “Kombank areni”, dovoljno je reći da je 16.000 ljudi skoro tri sata neumorno pevalo sa Akijem Rahimovskim, najčešće i glasnije od njega, a članovi “Parnog valjka” su sjajnoj publici uzvratili fenomenalnom svirkom i desetinama hitova koji su obeležili muzičku scenu nekadašnje Jugoslavije!

Da su Aki, Hus i ostatak benda u Beograd došli rešeni da (ovoga puta nije fraza) daju sve od sebe, pokazali su već sa uvodnom numerom “Lutka za bal”, a razigrani Rahimovski je već posle šezdesetak sekundi uspeo da podigne na noge parter i donje tribine. Nivo 400 je odolevao još neko vreme, ali i njih je brzo ponela fantastična atmosfera u hali.

Aki u Areni

Slede “Zagreb ima isti pozivni” i “Moje zastave” koje publika peva iz svog glasa, a ljubavne pesme koje su zaštitni znak zagrebačkog sastava se nižu i mnoge su stihovi pesama “Gledam je dok spava” i “Dok je tebe” podsetili na neke bivše, ko zna, možda i na sadašnje ljubavi.

Koncert za pamćenje se nastavlja opštom ludnicom uz “Moja je pjesma lagana”, “Uhvati ritam” i numeru “Ljubavna”. U “Areni” odavno već niko i ne pomišlja na sedenje, a “Parni valjak” i dalje ređa hitove a dovoljno je da se Rahimovski popenje na zvučnik, podigne ruke i oduševljeni fanovi horski pevaju “Dođi”, “Stranica dnevnika” i “Ugasi me” sa kojom hrvatski muzičari završavaju regularni deo koncerta.

Čitaj još  Seksi dekolte Tanje Savić!

Arena Parni valjak

Naravno, niko nije ni sumnjao da će nakon gromoglasnih ovacija, uslediti i bis… i dovoljno je reći “Jesen u meni”, spušteni regleri a “Arena” se ori! Ista priča se ponavlja i sa “Prokletom nedeljom” i “Dok si pored mene”.

Egzaltirani posetioci ne daju muzičarima da odu sa scene i oni se vraćaju na još jedan bis i za kraj, dok se tresu tribine “Arene”, pevaju “Sve još miriše na nju”.

– Hvala Beograde, puno vas volimo, laku noć! – uz duboki naklon su na kraju poručili članovi “Parnog valjka” koji su napravili još jedan spektakl u Beogradu.

izvor: Telegraf

Leave a Reply