anica milenkovic odgovorila na prozivku

Anica Milenković šmekerski odgovorila Katarini Grujić!

Pevačica i nekadašnja seks bomba dostojanstveno i kulturno odgovorila na jučerašnju prozivku mlađe koleginice.

Nekada jedna od najzgodnijih folk pevačica iz ‘Granda’ Anica Milenković, a danas posvećena porodična žena i mama, juče je ni kriva ni dužna bila tema domaćih medija.

Naime, njena mlađa koleginica Katarina Grujić u želji da dočara sliku današnjih urbanih devojaka, postavila je sliku starije koleginice sa objašnjenjem kako izgleda devojka ‘pre i posle dolaska u Beograd’. Jasno, Anica je prozvana iako već godinama nije aktivna na domaćoj sceni, a da stvar bude crnja, ona već dugo živi u Americi i posvećena je porodici.

katarina grujic selfi

Katarina se nije oglašavala posle pomenute fotografije i asocijacije, iako su svi mediji preneli vest o njenom postupku na društvenoj mreži Tviter.

Međutim, iako Anica ne prati zbivanja na muzičkoj sceni, pomenuta slika je ipak došla do nje. A način na koji je odgovorila na jučerašnju prozivku mlađe koleginice oboriće vas s nogu.
Prenosimo njen komentar u celosti koji je nastao u jednom od dijaloga na Fejsbuku:

– Nije problem doći sa sela i postati dobra ‘riba’ kako je već rekla, problem je biti u gradu a ostati seljanka u glavi. Pustite je, neka je, neka povraća na moje slike – napisala je Anica, tačnije odgovorila na komentar Maje Marijane koja je opisala Kaćin postupak ružnim:

– Lako je pljuvati druge… i jako ružno… sve nosimo iz kuće – napisala je Maja Marijana.

anica milenkovic fejsbuk

Priznaćete, Anica je dala potpuno šmekerski odgovor. Posebno ako uporedimo njenu reakciju sa reakcijom na primer Vendi ili Dare Bubamare, koje su ovih dana aktuelne sa uzajamnim uvredama.

A ako Kaća iole sebe smatra ‘urbanom i gradskom ribom’, trebalo bi da se javno izvini starijoj koleginici… na isti način kao što je i prozvala bez ikakvog povoda.

Čitaj još  Danijel Popović: Bio sam zvezda, danas sam socijalni slučaj (VIDEO)

Anica: Nisam povređena izjavom!

Pošto je ne svojom voljom dospela u medije, Anica Milenković nije želela svoje prijatelje i pratioce da ostavi bez zvaničnog odgovora. U toku poslepodneva Anica je ostavila kratak, ali dovoljno jasan komentar na Fejsbuku:

anica milenkovic fejsbuk

– Ja joj želim sve najbolje, teško je, shvatam ja i razumem sve. Nažalost, nemaju volje za tim da nauče nešto pametnije od pljuvanja i prozivanja, pratim i jako sam tužna što se sve svelo na prepucavanje, ne znam zašto se svađaju i pljuju između sebe, zar se sve svelo na to ko kakve grudi ima i da se prepucavaju oko toga? Žalosno je sve to, trebamo jedni druge podržavati, pomagati, mlade bodriti, imaju od nas šta naučiti. Žalosno je šta se sve radi. Ja opet kažem, nisam povređena njenom izjavom.

I kao što smo već pomenuli, ovakvim stavom Anica je pokazala kako treba da se ponaša prava estradna zvezda.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply