ana bekuta u skoplju

Ani Bekuti uručena nagrada koju je dobila pre 24 godine! (VIDEO)

Pevačici je protekle subote uručena nagrada koju je osvojila davne 91. godine kada je njena pesma u susednoj Makedoniji proglašena za najslušaniju na radio stanicama.

Ova vest mogla bi slobodno mogla da se svrsta u rubriku “Verovali ili ne” jer je folk pevačica Ana Bekuta dobila nagradu u Skoplju posle 24 godine.

Naime, pevačici je protekle subote uručena nagrada koju je osvojila davne 91. godine kada je njena pesma u susednoj Makedoniji proglašena za najslušaniju na radio stanicama. Međutim, Bekuta je na to priznanje čekala skoro tri decenije, ali i pored toliko godina ono je stiglo u prave ruke.

ana bekuta u skoplju

– Pesmu “Stariot džumbušlija” snimila sam i otpevala davne 1991. godine i to na makedonskom jeziku. Pesma je u periodu od 1991. do 1992. godine postala najslušanija u Makedoniji i za nju je sam trebala da primim nagradu. S obzirom da je devedestih godina na našim prostorima došlo do raspada bivše Jugoslavije nagrada nikako nije mogla da mi se uruči. Protekle subote 14. marta Šaban Šaulić, Saša Matić i moja malenkost održali smo koncert u Skoplju u hali “Boris Trajkovski” gde mi je nagrada i uručena. Veoma sam ponosna jer je pesma “Stariot džumbušlija” (prevedeno na srpski “Stari veseljak”) postala veliki hit – rekla je Bekuta.

Čitaj još  Severina dobila Realov dres sa potpisima (FOTO)

Inače, koncert koje su održale tri pevačke zvezde Šaban Šaulić, Ana Bekuta i Saša Matić bio je dupke pun, a publika je u njihovim pesmama uživala preko tri sata.

Pogledajte Anin nastup gde izvodi pomenutu kompoziciju:

izvor: Best portal

Facebook komentari

Leave a Reply