andreana cekic sa silikonima

Andreanu Čekić prozvala gledateljka zbog silikona u usnama!

Kada se baka Zorka uključila u emisiju, želela je da pozdravi svoju miljnicu Adreanu ali i da joj kaže svoju zamerku, što je zasmejalo sve u studiju.

U Grandovoj emisiji “Narod pita” gostovale su Jelena Kostov, Jadranka Barjaktarović, Andreana Čekić i grupa takmičara “Zvezda Granda” koji su se plasirali u naredno kolo. Poznato je da se u emisiju uključuju gledaoci uživo i komentarišu, reklo bi se, šta im je volja.

Ovaj put na meti gledateljke bake Zorke, koja se javila, bila je Andreana Čekić koja je prozvana zbog toga što je uvećala svoje usne mnogo. Posebno je zanimljivo što se Andreana nije hvalila svojom intervencijom pa je ‘otkrivena’ u emisiji koja ide uživo.

andreana cekic narod pita

– Andreana, ti si moja zemljakinja i mnogo lepo pevaš, ali nisi trebala te usne toliko da uradiš – bila je kritična gledateljka, koja eto nije mogla ni prezime pevačice da potrefi te je nazvala Šćekićkom.

Andreana se grohotom nasmejala kao i svi prisutni u studiju. Pevačica se pravdala da nije mnogo uvećala svoje usne, a Saša Popović se čak izjasnio da nije ni znao da je Čekićka bilo šta uradila na sebi.

Čitaj još  Severina zabranila novinarima pristup!

– Stavila sam malo više karmina i olovku – rekla je Adreana, ali je Saša Popović upitao da li je stvarno nešto radila jer ni on nije upućen u takve stvari svojih Zvezda Granda.

– Pa mnogo je zvezda Granda, kad bih ja sve znao ko je šta uradio na sebi – rekao je Popović u šali.

izvor: Svet, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply