andreana cekic sa barbikom

Andreana Čekić nabavila Barbiku sa svojim likom!

Još uvek je nepoznato da li će Čekićka lutke prodavati ili ih deliti na nastupima, a ako je verovati pričama, naručiće i lutke sa likom svojih kumova, Ane Sević i Darka Lazića.

Ukoliko propadne kao pevačica, Andreana Čekić će se brzo snaći u nekom biznisu. Dokaz za to je i činjenica da je pevačica preko nekih prijatelja iz Amerike, sklopila dogovor sa jednom fabrikom za proizvodnju igračaka, koja će izrađivati lutku sa njenim likom.

Prvi primerak je već stigao, kako bi se Andreana mogla izjasniti da li joj se sviđa lutka, posle čega bi trebala krenuti proizvodnja.Kako je želela da to podeli sa svojim fanovima, a verovatno čuje i njihova mišljenja, ona je postavila fotografiju sa lutkom na svom Fejsbuk profilu.

andreana cekic sa barbikom

– Ispunila sam sebi još jedan san, a to je da imam svoju Barbi – napisala je pevačica iznad fotografije.

Još uvek je nepoznato da li će Čekićka lutke prodavati ili ih deliti na nastupima, a ako je verovati pričama, naručiće i lutke sa likom svojih kumova, Ane Sević i Darka Lazića, kao i njihove kćerkice, što je obećala Ani u komentarima na svom profilu na Instagramu.

Čitaj još  Tina Ivanović uhvatila muža u prevari

Podsećanja radi, pre nje se u ovakvoj vrsti biznisa oprobala i Lepa Brena, ali joj prodaja lutaka sa njenim likom, bez obzira što je u to vreme bila na vrhuncu popularnosti, nije bila baš isplativa. Da li će Andreana imati više sreće od Brene, vreme će pokazati…

izvor: Svet

Leave a Reply