Andreana Čekić: Laž je da sam imala infarkt!

Nakon što se pronela vest da je Andreana Čekić doživela srčani udar tokom jednog nastupa u Beču, pevačica se oglasila putem društvene mreže Fejsbuk i demantovala naslove u medijima.

Andreana Cekic

Naime, ovu informaciju je lansiralo nekoliko dnevnih novina u Srbiji na svojim portalima, u tekstu se dalje navelo da se to Andreani dogodilo protekle subote na nastupu u Beču, da je hitna pomoć prevezla do bolnice u kojoj se i dalje nalazi.

Andreana Čekić je revoltirano demantovala putem svog Fejsbuka pisanje današnjih medija kako je tokom nastupa u Beču doživela infarkt:

– Živa sam i zdrava, dragi moji. A majmunima koji pišu da sam dobila srčku na nastupu poručujem da mene ništa ne može uništiti i da će popiti tužbu zbog ovog – napisala je pevačica na svom profilu.

Čitaj još  Cecina ćerka pokazala zanosno telo! (FOTO)

Andreana Cekic facebook

Kada smo je pozvali da proverimo o čemu se radi, Andreana se nalazila kod svoje mame u Beču i rekla:

– Laž je da sam imala infarkt i da mi se slošilo na nastupu. Jesam premorena od putovanja i nastupa ali to smatram normalnom pojavom za nekog ko toliko radi. Treba samo dobro da se odmorim i to je to. Trenutno se nalazim kod mame u Beču, super mi je i prekosutra ću nazad za Beograd.

Inače, sporne subote Andreana Čekić jeste pevala u Beču, ali nije bio u pitanju nastup kao što se navodi, već je zajedno sa kolegom Darkom Lazićem pevala na jednoj svadbi.

izvor: Svetplus

Leave a Reply