anabela atijas

Anabela slagala da joj je plafon pao na nogu?!

Čuj srušio joj se plafon i zamalo poginuli?! Ne razumijem te pjevačice kako koriste sve samo da bi se pojavile u novinama i što više eksponirale.

Kada se nedavno pročulo kako se Anabeli Atijas srušio plafon u njenom dnevnom boravku, a još i pjevačica i njoj bliski dodali kako zamalo nisu poginuli jer je komad zida pao na njenu nogu, redakciji bosanskog lista javio se jedan čitalac. Tvrdi da je Anabelin komšija u Sarajevu i da je cijela priča previše napumpana.

– Čuj srušio joj se plafon i zamalo poginuli?! Ne razumijem te pjevačice kako koriste sve samo da bi se pojavile u novinama i što više eksponirale. Kakve rupe na plafonu, pustite te gluposti! – rekao je sagovornik ne želeći otkrivati svoj identitet.

Ranije se pričalo kako je Anabela novinarima ispričala da je zbog komšije koji živi iznad nje povrijedila nogu, prestrašila se i ona, i njen suprug, kćerkica Blankica… Navodno, komšija živi u inozemstvu i već dugo planira renovirati stan. Kako je nekoliko puta prolongirao renoviranje istog, izjavila je pjevačica, nije mu palo na pamet da bilo koga obavještava o početku radova jer je „grabio” svaki slobodan trenutak da počene s adaptacijom.

Čitaj još  Enes Begović: Uskoro novi spot

Navodno, Anabeli je komšija platio odštetu zbog oštećenog plafona.

izvor: Expres

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply