Anabela radi, Andrej čuva ćerku!

Popularna pevačica Anabela Atijas se na simpatičan i iskren način zahvalila suprugu koji u Sarajevu trenutno čuva njihovu ćerkicu Blankicu, dok ona obavlja poslovne obaveze u Srbiji i Makedoniji.

Anabela i Andrej

Pevačica Anabela Atijas poslednjih dana boravi u Srbiji i Makedoniji gde ima mnogo poslovnih obaveza. Ipak, nije propustila priliku da se iskreno i na originalan način zahvali svom mužu Andreju koji u Sarajevu čuva njihovu četvoromesečnu ćerkicu Blankicu.

– Ljubavi moja… Hvala ti sto si našu devojčicu dočekao zajedno sa mnom, što si joj promenio prvu pelenu, onako trapavo. Prvi put je nahranio flašicom i ona prihvatila kao da to odavno radi. Hvala ti što što iz najdubljeg sna uvek nesebično nudiš pomoć, hvala ti što si joj montirao sve moguće skalamerije da je prate, prisluškuju, zasmejavaju. Hvala ti što kad te pitam jesi li umoran, posle deset dana čuvanja male bebe kažeš: Maaa neee ljubice ja uživam. Hvala ti što je nasledila tvoj diivni osmeh i tvoje oči. Hvala ti što si naaaajbolji tata na celom svetu našoj maloj Blanki – napisala je Anabela i, inspirisana Facebook stausima svojih prijateljica u Australiji, čestitala mu Dan očeva. U toj zemlji se ovaj klizeći praznik obeležava prvog septembra.

Čitaj još  Bivši dečko Vesne Zmijanac u vezi sa pevačicom!

Andrej i Blankica

– Bebice moja, hvala ti punoooooo! Meni je najbitnija podrška moje drage, najdraže, najlepše i jedine supruge Anabele Atijas. Volim te, živote moj beskonačno i večno. P.S. Čekamo vas u našem toplom domu – uzvratio je Andrej svojoj voljenoj koja će se ovih dana njemu i Blankici pridružiti zajedno sa ćerkom Ninom koja takođe živi sa njima u Sarajevu.

izvor: Story

Leave a Reply