Ana Stanić priprema iznenađenje za Beograđane!

Ana Stanić će u toku narednog meseca održati nesvakidašnji koncert u srpskoj prestonici na kojem će predstaviti svoje nove dugo pripremane pesme.

Ana Stanic X factor

Pesma “Ovaj dan” koju je premijerno izvela pre desetak dana u muzičkom šou programu” X faktor”, već se sluša na radio stanicama kao i na svim digitalnim platformama i deezeru.

Upravo tom pesmom Stanićeva i najvljuje sedmi album, koji će izaći u aprilu. Pop pevačica ne krije uzbuđenje što će posle posle šest godina, od objavljivanja poslednjeg albuma, svojim fanovima ponuditi ceo album, za razliku od trenda koji propagira izdavanje singlova.

– Radujem se što ću konačno predstaviti ono na čemu sam dugo i temeljno radila. Poslednjih meseci sam non-stop u studiju i u toku je sama finalizacija pesama. Uskoro snimam i spot za pesmu “Ovaj dan” koju sam premijerno predstavila. Takođe, pripremam i jedan nesvakidašnji nastup u Beogradu kojim cu predstaviti pesme sa novog albuma – rekla je Ana.

Ona dodatno nije želela da pojasni po čemu će njen koncert biti nesvakidašnji, ali je istakla da ne robuje ustaljenim pravilima i da želi da publici priušti poseban užitak, posebno, jer je tako dugo bila odsutna.

– Ne mogu da otkrijem zašto će moj nastup biti nesvakidašnji, ali želja mi je da malo razbijem monotoniju promocije albuma i promotivnih koncerata. U svakom segmentu muzike me zanima istraživanje i pomeranje sopstvenih i opštih granica, pa ću tako probati da iskočim iz koloseka i na planu živog nastupa – istakla je pevačica.

Čitaj još  Lexington oduševio Beograđane! (FOTO)

Ana se u kuloarima spominje kao potencijalni član žirija u sledećoj sezoni šoua “X faktor”.

– “X faktor” redovno pratim, drago mi je da je napokon počeo da se radi i kod nas – rekla je Ana kratko na tu temu.

izvor: Blic

Leave a Reply