ana stanic naslovna

Ana Stanić: Novi album uskoro u prodaji! (VIDEO)

Novi album naći će se u prodaji krajem januara, nakon čega će od 7. februara uslediti promotivna i koncertna aktivnost po Srbiji i regionu.

Nakon šest godina diskografske pauze, Ana Stanić se vraćana scenu sa novim albumom Priča za pamćenje u izdanju kuće Mascom Records.

Osim Ane, koja kao autor potpisuje nekoliko pesama, na albumu su sarađivali Mirko Vukomanović, Marko Kon, ali i mlade snage Coby i Rasta.

Prvi singl “Neka gori sve”, nastao u saradnji sa Skaj Viklerom, zabeležio je veliki uspeh kod publike i za kratko vreme postao hit na radio stanicama. Pre nekoliko nedelja premijerno je prikazan i spot za pomenutu numeru.

ana stanic foto

Ostajući dosledna sebi i svojoj specifičnoj estetici, ali ujedno i prateći najaktuelnije svetske trendove, Ana je u ovu pesmu uspela da unesekrajnje moderan zvuk koji dominira celim albumom sa ukupno deset novih pesama. Zato će Anini poštovaoci u novim pesmama već na prvo slušanje prepoznati niti koje povezuju celokupan Anin dosadašnji rad, ali i jednu sasvim novu, dublju i zreliju, dimenziju njenog muzičkog izraza.

Čitaj još  Nina Lečić ugradila silikone!

Priča za pamćenje naći će se u prodaji krajem januara, nakon čega će od 7. februara uslediti promotivna i koncertna aktivnost po Srbiji i regionu.

Podsetite se Aninog spota za pesmu “Neka gori sve”.

izvor: Story, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply