Ana Štajdohar i Nikola Demonja izveli ćerku iz bolnice! (FOTO)

Pevačica i njen suprug juče su izveli ćerkicu Niu iz porodilišta, i to nakon 13 dana agonije zbog zdravstvenih problema.

Ana i Nikola

Ana Štajdohar i Nikola Demonja, posle velike porodične drame, najzad su juče izveli svoju ćerku Niu iz porodilišta!

Nakon 13 dana neizvesnosti i pretrpljenog stresa, poznati par dočekao je da im lekari kažu da je sve u redu i da s novorođenčetom konačno mogu da idu kući.

Pošto su se s bebom odmah zaputili ka svom toplom domu, pozvali smo poznati par da čujemo kako provode prve zajedničke trenutke!

Ana Stajdohar sa bebom

– Šta da kažem osim da smo oboje presrećni što je naša mrvica napokon kod kuće! Ana i dalje ne želi da se oglašava, ona sad hoće da bude samo majka i trenutno je s bebom. Ovo je naša velika pobeda – rekao je Nikola Demonja.

Kao što je poznato, pevačica je 45 dana pre termina rodila ćerku, koja je odmah smeštena u inkubator u porodilištu Kliničkog centra Srbije. Iako je na porođaju bilo sve u redu, beba se kasnije nije ponašala uobičajeno, pa su tokom pregleda lekari ustanovili otežano disanje. Zbog toga je zadržana na detaljnim pretragama, ukazana joj je sva potrebna nega, dok je majka otpuštena iz bolnice još pre deset dana. Dani iščekivanja pretvorili su se u agoniju i Ana nije bila mnogo raspoložena za razgovor s novinarima, već je sve vreme provodila na vezi s pedijatrima. Sva sreća, njenim mukama je juče došao kraj!

Čitaj još  Goca Tržan: Ćerki ne trebam kao drugarica nego kao majka!

Ana Stajdohar i Nikola Demonja

izvor: Kurir

Leave a Reply