ana stajdohar

Ana Štajdohar na snimanju spota (VIDEO)

Nakon što je u emisji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” na TV PRVA, premijerno izvela svoj novi singl “Neko kao ti”, Ana Štajdohar sa svojim bendom priprema još iznenađenja.

Uživajući u uspehu nove pesme koja se vrtoglavom brzinom penje na svim top listama, uvek šik, moderna i nasmejana Ana Štajdohar dane provodi u studiju snimajući novi album. Ali, popularna pevačica ne bi bila to što jeste, da joj nije pošlo za rukom da ovih dana rastera oblake i izađe na ulice Beograda gde je snimila kadrove novog video spota namenjenog prvom singlu sa novog albuma.

– Oblaci i kiša nam ne mogu pokvariti raspoloženje. Imam sjajnu ekipu saradnika i čitav moj tim zrači neverovatnom količinom pozitivne energije, da nam je uspelo da rasteramo oblake i snimimo planirane kadrove za novi spot – izjavila je pevačica, koja izgleda bolje nego ikada.

Kako su nam rekli članovi kreativnog tima Ane Štajdohar koji su zaduženi za realizaciju novog spota, ekranizacija singla “Neko kao ti” će biti nešto sasvim novo i neuobičajeno u odnosu na dosadašnje video spotove Ane Štajdohar i njenog benda. Produkciju spota potpisuje Aleksandar Čelar, stajling Ana Vasiljević i Madlena Domazet, art direktor i direktor fotografije je poznati umetnički i modni fotograf Stefan Koković, a spot je realizovan uz podršku Metropolitan Univerziteta.

Za domaći list Stefan Koković (kog smo imali prilike da predstavimo kao najpoznatijeg beogradskog trendsetera u jednom broju) kaže:

Čitaj još  Premijera spota: Toni Fišić - "Vrati se" (OFFICIAL VIDEO 2013)

– Veoma mi je drago što po ko zna koji put sarađujemo zajedno. Ana je moja draga prijateljica i mislim da će se osetiti sa koliko pažnje smo svi radili ovaj spot – biće urban, veseo, zaista drugačiji. Za razliku od spota “U mraku” gde sam se našao ispred objekitva kao gost, apsolutno mi odgovara uloga koju imam sada – kroz smeh je rekao Stefan.

I dok nestrpljivo čekamo premijeru spota, uživajte u kadrovima sa snimanja i poslušaj kako pesma zvuči uživo!

izvor: Bravo

Leave a Reply