Ana Štajdohar bila u lančanom sudaru kod Šimanovaca!

“Imali smo udes. Svi smo živi i čitavi. Hvala nebesima. Uviđaj u toku. Nekoliko km iza nas takođe sudar, ali sa najgorim ishodom”, napisala je Ana na Tviteru.

Ana Stajdohar Simanovci udes

Pevačica Ana Štajdohar, koja peva u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, doživela je saobraćajnu nesreću na auto-putu Beograd-Zagreb, kod Šimanovcima, gde se dogodio lančani sudar oko 100 automobila u kome su, kako se nezvanično saznaje, stradale dve osobe, a oko 30 ljudi je povređeno.

Pevačica je na svom Tviter nalogu napisala da su na auto-putu prema Beograd-Zagreb doživela sudar, ali da su svi živi i zdravi.

– Imali smo udes. Svi smo živi i čitavi. Hvala nebesima. Uviđaj u toku. Nekoliko km iza nas takođe sudar, ali sa najgorim ishodom – napisala je Ana na društvenoj mreži.

Ana Stajdohar tviter

O hororu na tom delu auto-puta nastavila je da izveštava na Tviteru:

– Pristiže još vozila hitne pomoći. Ne mogu ni da zamislim koji se pakao dešava iza nas na auto-putu. Ogromna gužva na auto-putu ka Bgu traje od juce. Kao i magla. Ovo je moralo da izađe na zlo.

– Na potezu auto puta pre Šimanovaca, horor. Prosla su vec 5. kola hitne pomoći, vatrogasci, panduri. Potpuno obustavljen saobraćaj ka Bgu.

Čitaj još  Preminuo glumac Bora Todorović

– Mi smo još i imali sreće, a da smo dobro i nismo baš. Jezive stvari su se izdesavale nama iza leđa – napisala je pevačica.

Podsetimo, na autoputu Beograd – Šid, na deonici od Pećinaca ka Šimanovcima dogodio se jutros lančani sudar u kome je učestvovalo oko 100 vozila, a kako nezvanično saznajemo dve osobe su poginule, 30 je povređeno, a među njima i četvoro dece.

Uzrok nesreće je najverovatnije nepažnja vozača koja je uzrokovana gustom maglom na ovom delu puta.

Ana Stajdohar tviter

izvor: Kurir

Leave a Reply