Ana Sević i Darko Lazić čekaju bebu!

“Meni jeste najbitnije da beba živa i zdrava, ali nekako priželjkujemo da to bude devojčica”, izjavila je Ana.

Ana i Darko

Ana Sević i Darko Lazić čekaju bebu. Ana ne može da sakrije sreću da je zbog prinove i jedva čeka da postane majka i da uzme bebu u naručje.

– Nisam želela da ništa da komentarišem dok ne budem sigurna da je sve u redu. I Darko i ja smo presrećni zbog trudnoće i jedva čekam da postanem majka, a i on ne može da dočeka trenutak kada će postati otac. Mi smo priželjkivali prinovu i baš u tom trenutku se desilo da saznam da sam trudna. Meni jeste najbitnije da beba živa i zdrava, ali nekako priželjkujemo da to bude devojčica – izjavila je Ana i dodala da su njihovi roditelji bili oduševljeni vešću o trudnoći.

– I moji i njegovi roditelji su bili presrećni kada su čuli vest o trudnoći. Oni su stalno pričali o tome kada se vidimo, tako da nisu krili emocije kada smo ih obavestili – rekla je Ana.

– Pošto želimo pravo venčanje sa lepom venčanicom, organizovaćemo ga kada se beba rodi. Ne želimo da brzamo sada, a i prosto je nemoguće da tako veliki broj ljudi okupimo za kratko vreme. Ja verujem u našu ljubav tako da papir nije mnogo bitan – rekla je voditeljka.

Čitaj još  Adil zapevao sa Amadeus bendom

Darkovi priželjkuju unuka

Roditelji Darka Lazića presrećni su što će pevač postati otac i priželjkuju unuka.

– Svako priželjkuje da je prvo muško, pa tako i ja. Ali najbitnije je da je živo i zdravo, a šta bude biće – rekao je Darkov otac Milan.

izvor: Kurir

Leave a Reply