ana nikolic zaljubljena

Ana Nikolić u vezi sa mužem svoje poznate koleginice?!

Ana i muž njene koleginice se već izvesno vreme viđaju kad god im se ukaže prilika u zemlji, ali i u inostranstvu. Reč je o čoveku, veoma poznatom javnosti!

Pevačica Ana Nikolić u vezi je sa oženjenim muškarcem, i to ni manje, ni više nego sa mužem svoje koleginice. Kako saznaje dnevni list iz veoma poverljivih izvora, lepa Paraćinka se već izvesno vreme “švaleriše” sa čovekom, koji je godinama u braku s pevačicom koju Ana odlično poznaje.

– Ana i pomenuti gospodin se već izvesno vreme viđaju kad god im se ukaže prilika u zemlji, ali i u inostranstvu. Reč je o čoveku, veoma poznatom javnosti, koji je dugo u (zvanično) više nego stabilnom braku sa Nikolićkinom starijom koleginicom (identitet koleginice, ali i njenog muže poznat je redakciji) – kaže sagovornik, koji je insistira na anonimnosti, i dodaje:

seksi ana nikolic

– Njih dvoje se ne viđaju često, ali uživaju u zajedničkim trenucima čim im se ukaže prilika. Kad je neverni koleginicin muž u Beogradu sreću se u hotelima, a kad je u inostranstvu, obično gleda da uskladi svoje obaveze baš u vreme kad i Ana ima gostovanja u tom gradu – završava izvor.

Čitaj još  Boban Rajović: Drugar sam sa decom

Njegova supruga, sa kojom ima i decu, ništa ne sumnja, pa će biti veoma interesantno ko će sve da se pronađe u ovoj priči.

izvor: Telegraf

3 comments

Leave a Reply