ana nikolic zurka

Ana Nikolić u gaćama došla na Draganinu žurku?!

Nikolićeva na zabavi kod Mirkovićeve i njenog muža Tonija Bijelića nosila providnu haljinu, ispod koje joj je sevao veš.

Ana Nikolić napravila je opštu pometnju na beogradskoj promociji skupocenog automobila „majbah kupe“, koji je proizveo suprug Dragane Mirković Toni Bijelić.

Uspešni biznismen iz Austrije u maju je postao vlasnik fabrike ovog četvorotočkaša u Nemačkoj, a sačekao je da prođe Draganin koncert u Areni pa da jedan od modela prikaže srpskoj javnosti. Dan posle spektakla na kojem je Mirkovićeva nešto više od četiri sata pevala sa 20.000 fanova Toni je ugostio brojne ugledne zvanice i ženine kolege u jednom restoranu na Novom Beogradu. Svi oni su s oduševljenjem pratili promociju automobila vrednog čak milion evra.

Jedna od onih koje su te večeri izazvale najviše pažnje bila je Ana Nikolić, i to zbog svog stajlinga. Ona je nosila crnu čipkanu haljinu, ispod koje su joj sevale gaćice i brushalter. Iako je nosila i kožnu jaknu, ipak joj je sve bilo na izvolt‘e. Za muškarce i objektive foto-reportera Ana je bila glavni mamac, što joj je i te kako prijalo, pa se sve vreme smeškala. Bez obzira na to što se u poslednje vreme malo ubucila, njoj nije bio problem da se razgoliti.

Čitaj još  Emina Jahović: Uskoro novi album

Voditelj programa bio je Vlada Stanojević, dok su prisutne – među kojima su bili Boba Živojinović, Haris Džinović, Vlado Georgiev, Andrej Kulundžić, Ana Bebić, Loša iz Plavog orkestra – zabavljali Hose Felisijano i Nataša Bekvalac.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply