ana nikolic

Ana Nikolić se još uvek nada Ćazimu Osmaniju?!

Nikolićeva prespavala u Osmanijevom hotelu u Poreču, gde je prethodno pevala u njegovoj diskoteci. On ju je lično angažovao, ali nije došao da je sluša.

Ana Nikolić ponovo se mota oko Ćazima Osmanija, kog je mesecima proganjala da budu u vezi.

Naime, pre nekoliko dana pevačica je tajno provela noć u krevetu kontroverznog albanskog biznismena nakon što je nastupila u diskoteci u Poreču, koja je u sklopu njegovog hotela. Ćazim je lično angažovao Anu, a ona je odmah pristala jer se nadala da će obnoviti staru vezu, međutim Osmani ju je opet iskulirao.

– Ana i Ćazim nisu se čuli neko vreme i taman kad je uspela da ga preboli, iznenada se javio. Nakon dužeg perioda ponovo su se čuli jer ju je pozvao da gostuje kod njega u klubu na insistiranje nekih gostiju. Pevačica je bila u šoku, ali je ipak pristala da dođe jer joj je to posao – priča izvor.

Ana je na svirci očekivala Feliksa, ali on se, na njenu žalost, nije pojavio.

– Mislila je da će Osmani biti u separeu, međutim nije došao da je sluša. Nadala se da je to idealna prilika da obnove romansu koju su imali, ali od toga nije bilo ništa jer je biznismen samo želeo njeno gostovanje i ništa više. Njenom timu obezbedio je luksuzne hotelske sobe, a za Anu je ostavio svoj kraljevski apartman, u kojem noći kad boravi u hotelu – otkrio je izvor.

Ana Nikolic i Dragana Mirkovic

Inače, Ana i Ćazim su dva puta obnavljali vezu, a ona se zaljubila do ušiju. Često su zajedno odlazili na slavlja, ali pevačica se uvek pravila da ga ne poznaje, sve do trenutka dok nisu u javnost procurile poruke u kojima ga moli da budu u javnoj vezi, i da mu jednog dana možda postane i žena. Čak je i od njegove devojke Mande Popović prošle godine dobila batine u hotelskoj sobi u Crnoj Gori jer ju je, navodno, provocirala.

Čitaj još  Jana uspela da pojede 30 sarajevskih ćevapa!

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ćazimom i Anom, ali su oboje ostali nedostupni do zaključenja ovog broja.

Ana se ugojila 10 kilograma!

Ana nikad deblje nije izgledala, skoro se ne može prepoznati. Pevačica se za mesec dana ugojila 10 kilograma i uopšte ne vodi računa o svom izgledu. U svemu što obuče ocrtavaju joj se stomak i jake butine, o čemu govore i fotografije s nastupa u Ćazimovoj diskoteci.

Leave a Reply