Ana Nikolić: Osećam se odlično!

Skandal zbog obnarodovanih ljubavnih SMS poruka upućenih albanskom biznismenu Ćazimu Osmaniju s kojim je imala kratku aferu pevačica Ana Nikolić ne želi da komentariše, ali zato otkriva kako se oseća nakon što joj je odstranjen tumor na dojci.

Ana Nikolic

Gungula u kojoj se našla pop zvezda Ana Nikolić (35) nakon što su objavljene njene SMS poruke upućene albanskom biznismenu Ćazimu Osmaniju zvanom Feliks, još ne jenjava.

Sve je počelo batinama koje je Ana početkom avgusta dobila u hotelu Maestral u Pržnu od navodne Osmanijeve verenice Mande Popović, da bi ta čitava afera već krajem avgusta, sudeći po razmenjenim SMS porukama, dovela do poznanstva pevačice i crnomanjastog biznismena. Kako se priča u krugovima bliskim pevačici, Feliks je neposredno nakon incidenta, posredstvom Aninih i njegovih zajedničkih prijatelja, navodno poželeo da demantuje njihovo poznanstvo pred kamerama emisije Ekskluziv, ali se u međuvremenu predomislio.

– Ćazima ne poznajem i nikada ga u životu nisam videla. Svako dalje dovođenje mog imena i prezimena u kontekst takvih priča biće predmet delovanja mog advokata – istakla je Nikolićeva poslednje nedelje avgusta.

Ipak, krajem septembra, uoči pevačicinog 35. rođendana, u Švajcarskoj se desilo famozno poznanstvo temperamentne brinete i kontroverznog Albanca. Susret je potom rezultirao kratkom romansom koja je mesec i po dana kasnije dobila neočekivani epilog u vidu ne baš džentlmenskih iznošenja privatnih poruka u javnost. Za aferu sa SMS porukama Ana je saznala na krstarenju od Švedske do Finske i nazad, kada je pred tri hiljade ljudi pevala na brodu Balkan kruzer na kojem je imala obezbeđen i luksuzni apartman. Dobro raspoloženje i ondašnji ugođaj nisu uspele da joj pokvare loše vesti iz Srbije o tome da je objavljena prepiska sa Ćazimom i to nekoliko nedelja nakon što je njihov kontakt i zvanično okončan. U međuvremenu, u medijima se pojavila i informacija o tome da se podvrgla operaciji dobroćudnog tumora na dojci koji je otkrila na redovnom ultrazvučnom pregledu početkom oktobra, kada je i operisana.

Čitaj još  Jelena Karleuša kao seksi tinejdžerka!

Ana Nikolic

– Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osećam se nikad bolje – bilo je jedino što je u žiži skandala sa Ćazimom izjavila Ana Nikolić samo za Story i ostala dosledna odluci da ne komentariše aferu o SMS prepisci.

Tu, ipak, nije kraj sagama o njenom ljubavnom životu jer su je mediji prošle nedelje spojili i sa bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Istina je, međutim, da je Ana kupila stan i preselila se u njegovu zgradu, što je podstaklo spekulacije o navodnoj romansi, samo zato što stanuju na istoj adresi. Insinuacije o odnosu sa Anom, Mandić je odmah demantovao istakavši da je sve u najboljem redu u njegovoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, a zgodna pevačica ne opterećuje se previše insinuacijama o svom životu pa i dalje marljivo nastupa do tri puta nedeljno pripremajući se usput i za doček Nove godine koji će provesti radno u hotelu Hyatt. I figuru je, nakon kratkotrajnih problema sa kilažom, dovela do savršenstva svakodnevno vežbajući u fitnes studiju AAA, u vlasništvu njene mame Miljane.

izvor: Story

Leave a Reply