ana nikolic posle bolnice

Ana Nikolić objavila prvu bebinu fotografiju

Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme.

Ana Nikolić je nedavno na svet donela ćerku Taru, a sa svojim fanovima je rešila da podeli fotografiju svoje mezimice. Pevačica nije slikala bebino lice, već njena mala stopala koja je objavila na svoj Instagram profil.

– Mami i tatin svet – napisala je Ana u opisu fotografije, a za samo jedan sat slika je skupila peko 9.000 lajkova.

Nekada najzgodnija pevačica povela je računa o ishrani, a čim se oporavi od carskog reza, krenuće na treninge kod majke Miljane.

Ana Nikolić je presrećna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lepa pevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana posle porođaja shvatila da je vrag odneo šalu, te se već bacila na dijetu. Ona ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto rešila da debljini stane na put.

– Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja – priča naš sagovornik blizak majci male Tare i dodaje da se Ana ubrzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:
– Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak. Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Započetak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

Čitaj još  Intervju Saška Janković: Tuga ne može da se pobedi

A da bi sve ipak išlo brže, Nikolićevoj će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

beba ane nikolic

– Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila – zaključuje sagovornik.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply