Ana Nikolić izbegla zatvor!

Pošto policija dve godine nije uspela da uđe u trag Nikolićevoj, koja se nijednom nije pojavila u sudu, sudija je morao da protiv nje prekine postupak, a policiji je naredio da je pronađe i uruči joj poziv za suđenje.

Ana Nikolic

Pevačica Ana Nikolić (35) neće biti kažnjena što je u novembru 2010. vozila svoj “mercedes ML” u pijanom stanju i što je pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo jer je postupak protiv nje zastareo u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Pošto policija dve godine nije uspela da uđe u trag Nikolićevoj, koja se nijednom nije pojavila u sudu, sudija je morao da protiv nje prekine postupak, a policiji je naredio da je pronađe i uruči joj poziv za suđenje

– Sud je u dva navrata pokušao da uruči Nikolićevoj poziv za suđenje na adresi u njenom rodnom Paraćinu, ali je tamo nisu našli. Sudija je nakon toga prekinuo postupak i izdao nalog policiji da se ona nađe i utvrdi njena tačna adresa. Policajci su imali naredbu da joj uruče poziv, ali i da je privedu u sud. Međutim, Nikolićeva do sada nije nađena, pa je postupak zastareo jer delo za koje je Nikolićeva optužena zastareva nakon dve godine i proces protiv nje je obustavljen – navodi sagovornik iz Prekršajnog suda u Beogradu.

Saobraćajna policija je 11. novembra 2010, oko 4 sata posle ponoći, na raskrsnici ulice Aleksandra Karađorđevića i Bulevara vojvode Putnika u Beogradu zaustavila “mercedes ML”, za čijim je volanom bila Nikolićeva. Utvrđeno je da je pop pevačica imala 2,03 promila alkohola u krvi, pa je odvedena na trežnjenje u policijsku stanicu Rakovica, gde je provela 11 sati.

Ana u pijanom stanju

Prethodno je pripita pevačica pretila policajcima da će ih “poslati na Kosovo i u Babušnicu”. Kasnije je promenila ploču, tvrdeći da se napila jer je našla dečka s drugom u krevetu. U medijima je nakon toga tvrdila da je vozio njen brat Marko, ali je i priznala da se posvađala sa policajcima.

Čitaj još  Nina Lečić ugradila silikone!

– Posle snimanja spota u Požarevcu, želeli smo da u Beogradu proslavimo. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko (31) bio je za volanom, a ja sam sedela na suvozačevom mestu. Zaustavila nas je policija i Marko je počeo da se svađa s njima. Želela sam da zaštitim brata, pa sam se i ja posvađala. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Marko, ja i još nekoliko naših prijatelja smo proveli noć u policiji. Ma nije se desilo ništa strašno, pa svi smo živi ljudi – rekla je Ana medijima nakon incidenta.

izvor: Alo

Leave a Reply