ana marija i vlada stanojevic spontani

Ana Marija zbog batina imala spontani pobačaj?!

Iz razgovora između Vlade i Ana Marijine drugarice da se zaključiti da voditelj nije bio iznenađen mogućnošću da je njegova bivša žena u drugom stanju.

Ana Marija Žujović bila je trudna kada ju je bivši suprug Vladimir Stanojević pretukao!

Naime, Kurir tvrdi da je imao uvid u SMS prepisku između voditelja i najbolje prijateljice fitnes instruktorke, iz koje se može zaključiti da je Žujovićeva pre nekoliko dana izgubila bebu. Ona je za ranu trudnoću saznala tek nakon batina, zapravo kada je doživela spontani.

Iz razgovora između Vlade i Ana Marijine drugarice da se zaključiti da voditelj nije bio iznenađen mogućnošću da je njegova bivša žena u drugom stanju, ali je tražio potvrdu za to.

– Kaži mi da li je Ana Marija trudna – pitao je voditelj Aninu prijateljicu, koja mu je posle kraćeg oklevanja dala potvrdan odgovor, odajući da je fitnes instruktorka imala spontani pobačaj.

Kako bi mu i to dokazala, drugarica mu je poslala svoju prepisku s Ana Marijom, u kojoj doslovce piše:

– Spontano. Spontani pobačaj. U životu nisam mogla da verujem da meni ovo može da se desi. Neki potpuni spontani pobačaj, delovi ploda su i dalje u materici, zato mi je test juče bio pozitivan, a danas sam prokrvarila s jakim bolovima. Dobila sam nešto da pijem i da se ispiram, ukoliko sledeće nedelje bude tako, moram na kiretažu da očistim sve – stoji u SMS poruci.

Nakon toga Vlada je napisao da je utučen i izrazio je žaljenje što neće imati dete s doskorašnjom izabranicom pošto bi, kako i sam tvrdi, bio spreman da ga odgaja i da mu pruži sve što je potrebno.

ana marija sa jabukom

Potvrdu ove informacije dobili smo i od Ana Marije, koja nam je priznala da je izgubila bebu.

Čitaj još  Parovi: Nova afera u tajnoj sobi (VIDEO)

– Pod velikim sam stresom zbog pobačaja. Psihički sam iscrpljena, što se odražava na moje fizičko stanje, malaksalost, umor, mučninu, anemiju. Čekam dalja ispitivanja. Na ovu prepisku nemam komentar – rekla je Žujovićeva, očigledno vidno potresena zbog toga što je usled stresa i batina koje je pretrpela doživela spontani pobačaj.

Stanojević je pokušao da demantuje priču, a kad smo mu predočili dokaze, zbunio se.

– Pa ne znam šta da vam kažem – smušeno je rekao, da bi nekoliko trenutaka kasnije poslao poruku.

– Ja ne mogu da verujem šta njoj pada na pamet. I drugo, devojka je ladno izmislila da je imala spontani – stajalo je u Stanojevićevoj poruci.

Nedavno se pojavila informacija da je cela frka nastala zapravo kao jedan vid reklame pošto je Vlada prošle nedelje otvorio kafanu.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply