vlada i ana marija u klubu

Ana Marija potvrdila: Sve što smo rekli u Jutarnjem bilo je dogovoreno!

“Ne čujem se s njim i mislim da nema razloga za to! Ako on želi nešto da mi kaže, može da me pozove”, rekla je fitnes instruktorka.

Fitnes instuktorka Ana Marija Žujović, koju je voditelj Vlada Stanojević prošle nedelje udario, odlučila je da se vrati obavezama pa je počela da dolazi na posao u svoj fitnes centar.

Ona je otkrila da emisija u kojoj su bili gosti ona i njen suprug Vlada Stanojević nije bila nameštena, ali i da su u noći pre njihovog zajedničkog pojavljivanja u Jutarnjem programu razgovarali o svemu.

ana marija jutarnji

– Najviše smo pričali o tome šta ćemo reći u Jutarnjem programu – navela je fitnes instruktorka i rekla da se nije čula sa svojim nekadašnjim emotivnim partnerom nakon te emisije.

– Ne čujem se s njim i mislim da nema razloga za to! Ako on želi nešto da mi kaže, može da me pozove – navela je ona.

Ana Marija je rekla da su je povredili komentari na društvenim mrežama nakon što je objavila svoju sliku na kojoj se vidi modrica.

– Naravno da jesu. Logično je da bi neko, kada vi takvu sliku, trebalo da obrati pažnju pažnju na modricu ispod oka, a ne dakomentariše moje grudi. Taj događaj je bio veliki šok za mene i za Vladu, pa iz tog razloga nisam znala kako da se ponesem u takvojsituaciji. Mnoge javne ličnosti bi u tom trenutku poslale svoju sliku u neku novinsku redakciju, ali ja nisam u tom fazonu i to nikadane bih uradila. Odlučila sam da to postavim na svoj Fejsbuk profil – rekla je Žujovićeva.

Čitaj još  Saša Kovačević: Ne mogu da budem folk pevač! (VIDEO)

vlada i ana marija u jutarnjem

Fitnes istruktorka je rekla i da je iznenađena velikom medijskom prašinom koja se digla.

– Nisam očekivala da će se diči ovakva prašina, jer ja nisam javna ličnost. Moj cilj je da ženama skrenem pažnju da ne trpe nasilje, ali nisam znala da će ovo podići celu Srbiju na noge – rekla je Ana Marija.

Pogledajte njihovo gostovanje u Jutarnjem programu:

izvor: Nase novine

4 comments

Leave a Reply