ana marija u jutarnjem programu

Ana Marija bila prisiljena na gostovanje sa Vladom Stanojevićem?!

Fitnes šampionka je bila primorana da se u studiju „Pink“ televizije suoči sa svojim suprugom Vladom Stanojevićem, koji ju je pretukao!

Ana Marija Žujović pored fizičkog nasilja koje je doživela od Vladimira Stanojevića trpi i psihičko. Ona je prisiljena da se pojavi u Jutarnjem programu na televiziji “Pink“ kod Srđana Predojevića zajedno sa Vladimirom.

Njen muž ju je psihički maltretirao i ubeđivao da mora da prihvati gostovanje da bi se u javnosti promenila slika o njihovom odnosu. Dobro obavešteni izvor kaže da je nasilnik voditelj čak sam napisao scenario po kome će se odvijati razgovor pred kamerama.

– Morala je da ode u Jutarnji pod prisilom. Nije imala izbora – kratko je rekla Anina bliska prijateljica, dobro upućena u celu stvar.

ana marija i vlada u jutarnjem

To je dovelo do toga da Ana Marija više puta demantuje samu sebe. Između ostalog, rekla je da je Vladu videla prvi put nakon batina u šminkernici ove televizije, pred početak emisije. Podsetimo, ona je u razgovoru za “Blic” rekla kako ju je, samo par sati nakon brutalnog prebijanja, posetio u fitnes centru gde ju je preklinjao da promeni iskaz u medijima. On je potencirao da Ana Marija kaže da je u pitanju kampanja za borbu protiv nasilja nad ženama, ali je pretio da će se ubiti ako ostane bez posla.

To gostovanje nije bilo jedino. Emisija “Premijera” je uslikala par kako izlazi iz iste zgrade, veče pre gostovanja u Jutarnjem, što je isto deo lažne priče o njihovom pomirenju, tvrdi drugarica fitnes instruktorke. Sasvim je izvesno da je Ana Marija slagala, ali ne svojom voljom.

Ana Marija Žujović pobegla od muža u Novi Sad!

Ana Marija Žujović, koju je pretukao suprug Vladimir Stanojević, pobegla je u Novi Sad kako bi se izolovala od svih i pokušala da pronađe mir.

Fitnes prvakinja se u petak uveče spakovala, sela u automobil i odvezla na tajno mesto nadomak srpske Atine.

Čitaj još  Danijel priznao: Jovana i ja smo se prerano venčali!

Kad smo kontaktirali s njom, priznala nam je da pokušava da se sabere i razmisli o svemu što je prethodnih dana proživela.

– Razumite me, želim da se izolujem od svega. Treba mi odmor. Za mesec dana počinje mi takmičenje i od ponedeljka moram da krenem s vežbanjem, pa ću morati da se vratim. Nije važno gde sam jer ne želim da se slikam niti da dajem bilo kakve izjave. Pobegla sam od svih – poručila je Žujovićeva.

S druge strane, i Vlada je odlučio da se posle gostovanju na TV Pink izoluje, pa se zatvorio u svoj stan i na telefon se javlja samo najbližim prijateljima i porodici.

ana marija i boris stamenkovic

Ana Marija i Boris Stamenković imali aferu!

Ana Marija Žujović i Boris Stamenković, bivši dečko Katarine Grujić, bili su u vezi pre nekoliko godina, ali sada se prave kao da se među njima ništa nije dogodilo. Dnevni list je došao do njihove zajedničke fotografije, na kojoj su vrlo prisni, ali oboje deluju neprepoznatljivo. Fitnes instruktorka nimalo ne liči na sebe jer je tada još uvek izgledala prirodno, bez silikona u usnama i grudima.

izvor: Blic, Kurir

3 comments

Leave a Reply