Ana Kokić se za finale TLZP sprema u Novom Sadu

Finalna epizoda, koja je na programu 28. decembra, sve je bliže, pa će i ovaj nastup Kokićevoj dobro doći kao odličan trening.

Ana Kokic

Ana Kokić vredno vežba za svaku epizodu šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, a kako se približava finale, ona i svoje nastupe koristi da se što bolje pripremi. Pevačica je u ovoj muzičkoj emisiji, koja se emituje na TV Prva, pokazala raskošan talenat i ono što njeni fanovi nisu znali – da joj imitiranje kolega i koleginica, bilo domaćih, bilo stranih, sjajno ide od ruke. Deo onoga što je predstavila televizijskim gledaocima imaće priliku da vide i njeni obožavaoci u Novom Sadu. Naime, Ana će večeras nastupiti u diskoteci „Paradizo“ i tamo će, pored svog standardnog repertoara, otpevati i neke od numera koje je spremala za TLZP. Inače, finalna epizoda, koja je na programu 28. decembra, sve je bliže, pa će i ovaj nastup Kokićevoj dobro doći kao odličan trening.

Ana će prvi put pevati na ovom mestu, a kako je poznata po tome što na svojim nastupima pravi sjajnu atmosferu, nema sumnje da će i fanovima u vojvođanskoj prestonici prirediti veče za pamćenje. Mnogi od njih očekuju da će videti bar deo sjajnih koreografija koje je imala u šouu. Među publikom biće i predstavnika familije Rađen, kojih je u Novom Sadu mnogo.

Čitaj još  Katarina Grujić: O mom poštenju pričaju najveće kurvetine!

izvor: Kurir

Leave a Reply