Ana i Adil se izbegavali u sudu!

Poznati pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski suočili su se juče u sudu, gde je oboje saslušao tužilac.

Ana Ramadanovski

Naime, folker je došao pola sata pre zakazanog saslušanja i strpljivo je čekao da ga prozovu da uđe u sudnicu, dok je ćerka Džeja Ramadanovskog došla u pratnji advokata nešto kasnije. Pre nego što se Ana pojavila u Palati pravde, Adil je ušao u sudnicu, a zatim je posle nekoliko minuta ušla i njegova lepša polovina, koja nije želela da daje izjave za medije, dok je Maksutović bio kratak.

– Nemam komentar. Organizovaću konferenciju za štampu i reći šta imam, biće vam smešno kada čujete o čemu je reč. Kada se sve ovo završi, reći ću šta imam – izjavio je Adil.

Nakon izlaska iz suda, Ana i folker su se totalno iskulirali i svako je otišao na svoju stranu bez ijedne reči.

Kako saznajemo od izvora iz Palate pravde, saslušanje je odloženo na insistiranje pevača, koji još nije angažovao advokata.

Adil u sudu

– Adil je pozvan juče po pozivu zamenika višeg javnog tužioca u Beogradu. On nije saslušan jer je tražio odlaganje. Tužiocu je rekao da nema svog izabranog advokata i zamolio ga da odloži saslušanje za neki sledeći termin, sa čime se tužilac složio, kao i Adilova njegova nevenčana supruga Ana. Maksutović će biti saslušan nakon Nove godine – kaže izvor iz Palate pravde.

Podsećanja radi, pre mesec dana pevač je pretukao svoju lepšu polovinu, što je ona i potvrdila. Nakon tog nemilog događaja, Ana je izjavila da ga neće krivično goniti jer je ipak on otac njenog deteta, ali da se isto tako neće ni pomiriti s njim i vratiti se u njihov stan u kojem su do sada živeli.

Adil pobegao kroz garažu!

Čitaj još  Era Ojdanić ostao bez dozvole zbog brze vožnje!

Kako ga mediji ne bi uslikali, Adil Maksutović je u Palatu pravde došao mnogo ranije nego što je trebalo, a zatim iz nje izašao kroz garažu koja služi za službena vozila.

– Nije mi jasno ko mu je dozvolio da se parkira u garaži Palate jer su tu isključivo službena vozila. Očigledno da je imao protekciju – rekao je čovek iz obezbeđenja.

U momentu kada je svojim vozilom izlazio iz garaže, pevač je ugledao fotoreportere, pa je odmah ubacio u rikverc i otišao na drugi izlaz.

Glumio facu

Dok je ona u pratnji svog advokata ušla na glavni ulaz, folker se 45 minuta ranije prošunjao kroz službeni ulaz, a prethodno se parkirao u garaži predviđenoj samo za sudije i tužioce.

Ovako nešto nikad se nije dešavalo iako su mnogo uticajnije ličnosti od njega, poput Tomislava Nikolića, Svetlane Ražnatović, Borisa Tadića, Predraga Danilovića, Saše Dragina, Nebojše Čovića, Ljubiše Buhe Čumeta i mnogih drugih, do sudnice stizale kao sav običan svet.

izvor: Alo, Kurir

Leave a Reply