ana sevic i darko lazic

Ana i Darko pred razvodom zbog Ace Lukasa

Svaki put kada bi je Lukas pozvao, Ana je uspevala da odloži ostale obaveze ili izbegne Darka da bi se viđala sa starijim kolegom.

Informacija da su Ana Sević i Aca Lukas bili u vezi, iako su oboje bili u braku, šokiralo je sve one koji prate svet estrade.

Nedeljama se priča o aferi popularnih pevača. Danima su se pojavljivale vesti da je supruga Darka Lazića slala fotke na kojima je naga folk pevaču, pa se na njenom Instagramu pojavio Lukasov snimak koji i dalje čuva, a ono što je najšokantnije jeste da je Ana imala seks sa Acom u krevetu koji deli sa svojim suprugom, pre nego što su se uzeli.

Ipak, izvor blizak paru tvrdi da su ovi navodi poremetili odnose u braku mladog para.

– Ana sve vreme ubeđuje Darka da sa Lukasom nije imala ništa, te da poruke koje su procurile u javnost nisu njene, ali u verodostojnost fotografija ne bi mogla da ga ubedi. Darko ne veruje u njeno pravdanje, ali ono što ga još više boli jeste to što se ta veza nije završila pre njihovog braka, već veruje u priče da se Ana sa Lukasom viđala i prethodnih meseci nakon što je on ostavio Sonju – tvrdi izvor blizak paru.

Naime, otkriveno je da su se Ana i Aca viđali i u periodu pre braka Lazića i Sevićeve, dok je Lukas tada već oženio Sonju. Njih dvoje su se tada viđali po hotelskim sobama, a nešto kasnije i u krevetu koji je pevačica delila sa Darkom Lazićem.
– Svaki put kada bi je Lukas pozvao, Ana je uspevala da odloži ostale obaveze ili izbegne Darka da bi se viđala sa starijim kolegom. Međutim, da stvar bude gora, ona je Lukasa pozivala da dođe u stan gde je tada boravila sa Lazićem, ali isključivo kada je Darko van zemlje. Neretko su se viđali i u hotelskim sobama. Vuksanović je uživao u vremenu koje je krijući provodio sa Sevićevom, a za njihovu vezu znali su i mnogi pevači sa estrade, što Darka posebno boli. Da se razumemo, nije ni on svetac. Opšte je poznato da je on nju sve vreme varao, ali daleko od Srbije, zato je besan što je ona njemu nabila rogove sa Lukasom, a on je sa njim bio super kad god su se sreli ili bili na nastupu zajedno – kaže dobro obavešten izvor.

Čitaj još  Saša Vidić ispljuvao, a Eva Ras branila starlete!

Sa druge strane, postoji informacija da se Ana videla sa Lukasom, i to u Crnoj Gori gde trenutno boravi sa suprugom.

– Aca se dogovorio da gazdom jednog kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub. Iako je Sonja bila u to vreme u istom mestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom – govori izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply