amela zukovic o kolegama

Amela Zuković bez zadrške otkrila šta misli o kolegama!

“Definitivno Dženifer Lopez, ali samo s dupetom, no s pjevanjem je neću ni s kim porediti”, rekla je Amela šta misli o Milici Pavlović.

Nakon Halid Muslimovića koji je pre nekoliko dana izneo svoje mišljenje o kolegama sa estrade, na redu je poznata bosanska pevačica Amela Zuković. Ona se nije trudila ni najmanje da ublaži kritike upućene pevačima. Pomalo šaljivo, ali direktno i bez uvijanja, otkrila je šta misli o velikim estradnim imenima.

Kraljica bosanske muzike, kako je mnogi nazivaju, za koju kažu da je jedna rijetkih “bez dlake na jeziku”, na sebi svojstven način, prokomentisala je neke od svojih kolege.

Ferid Avdić
– Ne znam razlog što je prokockao, a bio je jugoslovenska velika zvijezda, ali se ponovo pokrenuo i nadam se da će vratiti sjaj kakav je trebao uvijek da ima. Sve mu opraštam, jer je on najbolji muški bh. vokal ali i vokal bivše nam države.

amela, ferid i halid

Mladen Vojičić Tifa
– Tifa mi je najdraži pop rok pjevač. Predstavio je našu scenu u tom žanru najbolje, ali zato što mu se dešava u privatnom životu, vrlo često se “izgubi”, pa je puno vremena izgubio dok se ponovo ne vrati.

Haris Džinović
– Volim što na pravi način predstavlja bosanskog pjevača u Beogradu i ponosna sam što je to tako, ali se nadam da će se sjetiti, kad tad, da je ipak Sarajlija.

Čitaj još  Ana Kokić napušta Srbiju!

Zdravko Čolić
– Zdravko Čolić je pjevač o kojem ne treba i nema se reći ništa loše. Sve ono dobro što se može reći za jednog pjevača i čovjeka, ja to odmah u startu kažem. Ali, ima nešto i što mu zamjeram, što se nisam bar malo zabavljala s njim, a da ne kažem da me je oženio.

Milica Pavlović
– Definitivno Dženifer Lopez, ali samo s dupetom, no s pjevanjem je neću ni s kim porediti.

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply