amar gile sa verenicom

Amar Gile ostao bez verenice zbog prevare!

Jašarspahić u Čikagu upoznao jednu Bugarku koja mu se dopala, a za to je saznala Ena, pa više ne želi da čuje za njega.

Amara Gileta Jašarspahića ostavila je verenica Ena Sarajlić jer ju je na američkoj turneji prevario s jednom Bugarkom.

Pobednik pretposlednje sezone takmičenja „Zvezde Granda“ započeo je vezu sa strankinjom misleći da to niko neće saznati. Međutim, njihova zajednička fotografija koju je ona postavila na društvene mreže izazvala je opštu pometnju jer je došla do Ene.

amar gile i ena sarajlic

Čim je otkrila da joj verenik nije veran, pozvala ga je tražeći objašnjenje. Kap koja je prelila čašu jeste njegovo priznanje da mu ona nije jedina. Ena nije htela da pređe preko toga i odmah je stavila tačku na njihovu vezu. S raskidom su pali u vodu i njihovi planovi o venčanju.

– Gile se u poslednje vreme udaljio od Ene. Često su se svađali. Smetalo mu je što mu je ona prigovarala kad god je išao da radi i bez potrebe je pravila ljubomorne scene. Kad je otišao u Ameriku na jednomesečnu turneju, u Čikagu je upoznao jednu Bugarku. S njom provodi slobodno vreme i lepo mu je u njenom društvu – rekao je izvor i dodao da će pevač ostati u kontaktu s Bugarkom i kad se vrati u svoju zemlju.

Čitaj još  Goran OK band otvorio restoran u Zemunu (FOTO)

gile sa obozavateljkom

Izgubila blizance

Ena, koja je pre nekoliko meseci izgubila blizance, njega krivi za pobačaj jer nije bio pored nje u najkritičnijem periodu.

– Sarajlićeva ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila bebe i smatra da je Amar kriv jer mu je posao bio bitniji od njihove veze, koja je bila na korak do braka – završav izvor.

Pozvali smo Gileta:

– Tačno je da sam upoznao jednu finu devojku i, nažalost, nisam više s Enom. Bilo je lepo dok je trajalo – izjavio je Gile.

izvor: Kurir

Leave a Reply