aca amadeus bend

Amadeus bend se izvinio novinarima zbog Acinog ispada!

“Žao mi je što sam ishitreno reagovao, ali samo sam bio duboko povređen pričama koje mi već duži period “pakuju” i nameštaju izvesne osobe, a sada su udarile i na porodicu koja je za mene svetinja”, kaže Aca Amadeus.

Grupa “Amadeus bend” izvinila se predstavnicima “sedme sile” zbog nemilog događaja i neprijatnosti koje je izazvao Aca Amadeus u prostorijama kompanije “Ringier”. Saopštenje prenosimo u celosti:

– Duboko žalimo zbog incidenta u središtu kojeg je danas bio Aleksandar Stanimirović isprovociran navodima o krahu njegovog braka. Amadeus je godinama unazad imao besprekornu saradnju sa svim medijima i zato molimo za razumevanje jer je Aca poslednjih meseci preživljavao težak period i on lično bio na udaru mnogih spekulacija u vezi sa tučama i navodnim ljubavnim problemima koji su naškodili kako njegovom tako i imidžu celog benda. Kroz čitavu karijeru isključivo su hitovi govorili umesto nas i bili naši najbolji predstavnici, a ne tračevi i skandali i svim srcem želimo da tako ostane i ubuduće – kazu Amadeusovci.

amadeus bend izvinjenje

– Žao mi je što sam ishitreno reagovao, ali samo sam bio duboko povređen pričama koje mi već duži period “pakuju” i nameštaju izvesne osobe, a sada su udarile i na porodicu koja je za mene svetinja. Sa nekim novinarima “Blica”, “Alo” i drugim izdanjima Ringier kompanije sam čak i u prijateljskim odnosima i osećam se loše što sam iste danas narušio, no molim za razumevanje jer sam samo branio svoj porodični i duševni mir koji mi određeni dušmani tendenciozno narušavaju. Nadam se da ćete me razumeti – rekao je Aca.

Čitaj još  Supruga Ace Pejovića hitno operisana!

Aca Amadeus džipom pokušao da uleti u redakciju “Blica” i “Alo”!

Aca Stanimirović, član “Amadeus benda”, danas oko 14.30 časova je pokušao da svojim džipom uleti u zgradu kompanije “Ringier” u kojoj se nalaze redakcije listova “Blic”, “Alo” i “24 sata!

Sve je krenulo od statusa koji je Aca Stanimirović juče ostavio na Fejsbuku.

– Ja sam govno od čoveka. Izdao sam Snežanu. Lagao sam i znam da se to više neće ponoviti! Povredio sam nekoga koga najviše na svetu volim i ko mi je sve… a sve zbog jednog ženskog ološa koji mi nikad u životu nije, ama baš ništa značio!!!! – napisao je Aca Amadeus na društvenoj mreži, a status je kasnije obrisao.

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply