sladja allegro sarajevo

Allegro bend oborio rekord i priredio spektakl u Sarajevu!

“Imali smo mnogo koncerata, ali ovo je jedan od onih koji ostaju da se pamte. Hvala divnoj publici, a mi ćemo se i ubuduće, na svim svojim nastupima truditi da opravdamo njihovo poverenje i ljubav”, rekla je zadovoljno pevačica.

Članovi Allegro benda predvođeni pevačicom Slađom Vujičić još jednom su potvrdili da spadaju u najpopularnije bendove na prostoru bivše Jugoslavije kada su proteklog vikenda oborili rekord u poseti na koncertu u sarajevskom “Domu mladih”.

allegro u sarajevu

Preko tri hiljade posetilaca duže od dva i po sata pevalo je uglas sa Slađom hitove benda ali i druge velike hitove koji su na repertoaru Allegra, a sa bine su uspeli da siđu pozdravljeni ovacijama tek nakon trećeg bisa.

allegro bend u sarajevu

– Kada su nam javili da su karte za koncert rasprodane četiri dana pre događaja, bili smo oduševljeni, ali je to za nas predstavljalo i veliku obavezu. Međutim, kada je publika odreagovala vriskom već na prve taktove pesme, činilo se kao da je vreme stalo i da postojimo samo mi i oni i energija koju razmenjujemo. Imali smo mnogo koncerata, ali ovo je jedan od onih koji ostaju da se pamte. Hvala divnoj publici, a mi ćemo se i ubuduće, na svim svojim nastupima truditi da opravdamo njihovo poverenje i ljubav koju nam pružaju – rekla je Slađa, koju već u četvrtak čeka koncert u Gornjem Milanovcu za koji se već sada traži karta više.

Čitaj još  Đogani duguje 50.000 dinara zbog kazni za parkiranje?!

autor: Dragan Kecman

2 comments

Leave a Reply