alen islamovic

Alen Islamović izbegao stravičnu saobraćajnu nesreću!

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i venčani prsten. Smatra da svako presecanje žila i krvotoka može doneti bolesti koje traju godinama.

Pevač Alen Islamović veruje u sudbinu, tvrdi da neko odozgo prati sve što radi. Uverio se u to kad je pomogao devojčici u Bihaću.

– Dao sam joj novac i nekoliko sati posle toga krenuo za Zagreb. Na autoputu sam na trenutak zaspao. Vozio sam 180 km/h i neki zvuk me probudio. Pet sati pre toga učinio sam dobro delo, punim srcem, i vratilo mi se tako što nisam stradao – kaže bivši pevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i venčani prsten. Smatra da svako presecanje žila i krvotoka može doneti bolesti koje traju godinama. Kaže da je i telo počelo da ga upozorava na ishranu, pa i na to jako pazi. Jede uglavnom kuvanu hranu i bira zdrave namirnice.

Supruga Marijana (51) i ćerke Lara (19) i Una (27) prijatno su se iznenadile promenom, jer je Alen donedavno bio veliki ljubitelj mesa. Supruga mu je rekla da oseća kako energija pršti iz njega.

Čitaj još  Goca Tržan se ljubila sa manekenom u spotu! (VIDEO)

– Jednom sam stavio ruku i na svoj želudac, jer sam imao tegobe, i za 15-ak minuta me prošlo. Samo zbog dodira dlana – kaže Alen.

Kada dođe kući u Bihać, Islamović s prijateljima cepa drva, šiša ogradu, sedne na traktor i ore prijateljeve njive. Uživa i u ribolovu na Uni.

– U Zagrebu svaki slobodan trenutak posvećujem porodici – kaže pevač, koji vrlo retko uveče izlazi.

izvor: Jutarnji

Leave a Reply