aleksandra subotic opet kaznjena

Aleksandra žestoko prozvala majku Ljubu (VIDEO)

Subotićeva je zamolila majku u direktnom prenosu da prestane sa provokacijama na društvenim mrežama.

Ljuba Pantović redovno objavljuje video snimke na svom Fejsbuk profolu u kojima priča svašta na račun produkcije i rijalitija kojeg je bila deo do pre nekog vremena.

Spekulisalo se da je pretila ćerki Aleksandri Subotić oduzimanjem deteta, međutim Pantovićeva ističe da jeste istina da se obratila Centru za socijalni rad, ali samo radi zaštite maloletne unuke tj. grube zloupotrebe maloletnog deteta koje nema ni 7 godina.

Voditeljka rijalitija Anđela, skrenula je Aleksandri pažnju da njena majka svakodnevno kroz Fejsbuk lajvove priča da rijaliti manipuliše Aleksandrom kao i da je zloupotrebljava. Subotićeva je zamolila majku da prestane jer se u zemunskoj vili oseća dobro.
– Apelovala bih na moju majku i zamolila je, kao i sve moje fanove. Preklinjem te, ja sam ovde dobrovoljno, niko me ne sprečava i ne ometa u bilo čemu. Moje dete je obezbeđeno i produkcija brine o mom detetu na svaki mogući način. Sve što je rečeno protiv produkcije nije istina, jer ja da imam problem, ja ne bih bila deo ovog rijalitja – rekla je Aleksandra.

Čitaj još  Oglasila se Teodora prvi put nakon izbacivanja!

Pogledajte šta je sve rekla:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply