Aleksandra Radović traži dadilju!

Pevačica na tviteru objavila da traga za pravom devojkom kojoj će bez bojazni prepustiti da joj pomaže u odgoju troipogodišnje ćerkice.

Aleksandra Radovic

– Juče na razgovor za posao dadilje došle: stomatolog, lekar opšte prakse, defektolog i devojka sa dva završena fakulteta. Zemlja umrlih snova – napisala je juče na tviteru Radovićeva.

Pevačica koja je ubrzo posle porođaja postala samohrana majka, napustivši Aleksandra Zeremskog, oca svoje jedinice Nine, brzo se i suočila sa problemom samostalnog podizanja ćerke.

Iako je često imala majčinu pomoć, Aleksandra je u trenucima prezauzetosti poslom, postala neophodna devojka uz koju njena ćerkica nije samo egzistencijalno zbrinuta, već i adekvatno edukovana.

Visoke kriterijume pri izboru Nininih dadilja, pevačica nije krila, pa se blagovremeno informisala o svim detaljima vezanim za devojke koje su se pojavljivale kao potencijalne bebi siterke.

Osim blage i strpljive prirode koja je osnovni preduslov, Aleksandra je najveću pažnju posvećivala tome da Nina ima dobog vaspitača, od koga će učiti manire lepog ponašanja i sticati znanja iz svih oblasti, naravno, shodno svom uzrastu.

Čitaj još  Ana Nikolić izblamirala Jelenu Karleušu! (VIDEO)

Trenutna situacija pevačicu zabrinjava jer ukazuje na veliku nezaposlenost visokoobrazovanih kadrova, ali joj lično ide na ruku, budući da se među potencijalnim bebisetarkama nalazi mnoštvo devojaka koje ispunjavaju tražene uslove.

izvor: Blic

Leave a Reply