Aleksandra Radović: Snalazim se kao i svaka samohrana majka!

Svestrana umetnica Aleksandra Radović, svoju naslednicu toliko štiti od medija da ona do skoro nije ni znala da joj je majka pevačica.

Aleksandra sa cerkom

– Ne osećam potrebu da ćerku izlažem medijima. Posvećujem joj svu pažnju, tako da ona do skoro nije ni bila svesna da sam javna ličnost dok joj deca u vrtiću nisu rekli da sam pevačica. Samo je jedan dan došla kući i pitala me: “Mama, jel tačno da si ti pevačica?” Kada sam joj rekla da jesam, rekla je kako je to veoma lepo – rekla nam je Aleksandra.

S obzirom na to da dosta nastupa, a ujedno je i profesorka u školi pevanja, trudi se da svaki trenutak provede sa ćekom, koju često vodi i sa sobom na putovanja.

– Vrlo je haotično i pod stalnom tenzijom. Stalno sam na putovanjima, vodim ćerku u vrtić, imam škole u Novom Sadu i Beogradu. Kad god mogu vodim je sa sobom na put. Praktično radim tri posla kako bih omogućila neki normalan život u Srbiji, što je zaista tužno. Snalazim se kao i svaka druga žena koja je sama sa detetom, ni po čemu se ne razlikujem. Grabiš i rukama i nogama, trudiš se da obezbediš detetu pristojan život. Moja ćerka ne može da oskudeva ni u čemu što se pažnje tiče zbog mog posla. Može samo moja karijera da trpi zbog toga što sam majka – objašnjava Aleksandra.

Iako javnost malo zna o njenom emotivnom životu, koji je uvek ljubomorno čuvala za sebe, na novom albumu bavi se i ljubavlju ili – kako bi je ona nazvala “neljubavlju u današnjem vremenu”.

Novi album na jesen izdaje posle pet godina, a iako je pravila pauzu u karijeri, vredno je radila u školi pevanja i i spremala nove pesme koje su mahom ljubavne ali govore o ljubavi u savremenom svetu.

– Kada sam izdala singl “Sa mnom”, moji fanovi su se iznenadili jer su navikli da ja do sada snimam uglavnom ljubavne balade. Ipak, čak i oni koji nisu ranije pratili moj radi, kažu da je ova numera prijatno iznenađenje i dopada im se – kaže Aleksandra.

Aleksandra Radovic

– U današnje vreme gotovo je postao trend da se devojke i mladići veoma često nalaze u tajnim vezama, iako realno ne postoji razlog za to jer su i jedni i drugi slobodni. Omasovio se nekako taj čudesni strah od vezivanja, kada su u pitanju oba pola. S druge strane, veoma često se susrećem i sa devojkama koje su u takvim vezama a koje su supotpuno nesvesne vrednosti koje nose u sebi. Pristaje se na kompromise dok ljubav sedi u ćošku i tuguje. Važno je da svaka žena shvati da ključ njene sreće i zadovoljstva leži u njoj samoj i ne može biti uslovljen drugom osobom. Važno je da pronađu ljubav u sebi, još važnije da zavole sebe i uživaju u svakom trenutku u životu. Ukoliko se nađe neka osoba koja može dodatno pojačati ili upotpuniti njihovu sreću to će biti divno. Ali ukoliko takve osobe nema, uvek će moći da budu srećne sa onim što imaju i sa onim što jesu. Takođe, tekstovi novih pesama govore i o ljubavi između partnera između kojih je velika razlika u godinama, kao i o mnogim drugim stvarima koje su nekim čudom muškarcima dozvoljene a ženama se ne tolerišu. Sve u svemu, pokušavam svojim novim pesmama da osvetlim put pravoj ljubavi koja ne poznaje ni razliku u godinama ni mišljenje društva – objašnjava pevačica.

Čitaj još  Seka Aleksić napravila haos u Inđiji! (FOTO)

Dobila sam zvezdu sa svojim imenom

– Imam grupu od desetak devojaka koje su na svim mojim nastupima, svuda me prate. Pre nekoliko godina sam od njih dobila zvezdu sa svojim imenom, tako da negde u svemiru postoji zvezda koja se zove Aleksandra Radović sa sve sertifikatom. Moji fanovi su veoma kreativni – završava Aleksandra.

izvor: Blic

Leave a Reply