aleksandra subotic opet kaznjena

Aleksandra ponovo vrištala od besa (VIDEO)

Zbog stričevih reči, Aleksandra se veoma potresla pa je skakala od plača i nervoze.

Srboljub Subotić, stric Aleksandre Subotić, ušao je u vilu kao ravnopravni takmičar, a Ljubina ćerka je proživela jedno od najtežih večeri u životu.

Nakon što se u vili pokrenula priča o tome kako Aleksandra i dalje voli oca svog deteta Čabarkapu, Srboljub je naveo da se ona i dalje dopisuje sa njim i da mu svakomalo šalje pisma. Zbog ovih reči, Aleksandra se veoma potresla pa je skakala od plača i nervoze.

Posle mnogo prljavog veša koji je njen stric izneo, Aleksandra se zaplakala i napustila emisiju.

Ona je ispričala kako Srboljub nije bio uz nju kada su njenog oca odveli u zatvor.

– Kako neko može da podržava ovog čoveka kad on nije pomogao meni i mom detetu? On je gasio grejanje malom detetu i nije hteo da nam da pare koje je baba dala? Ostavite me na miru – vikala je ona, a potom ustala od stola i otišla u dvorište.
Srboljub je otkrio i zašto Aleksandra Subotić nikada ne pozdravlja mlađu sestru Goranu. Rekao je kako Gorana ne može da gleda sestru u rijalitiju i da je se srami.

Čitaj još  Miljana otkrila istinu o poznatom pevaču

I Aleksandrin dečko David je izgubio nerve kada se u emisiju uključio Skriveni i rekao da on nije dečko za Ljubinu ćerku. Psovao je i vređao porodicu Skrivenog, pa ga je produkcija kaznila sa 300 evra.

Pogledajte kako se Aleksandra ponašala:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply