aleksandra subotic napravila haos

Aleksandra napravila haos zbog Davida

Subotićeva Dragojeviću pronašla u telefonu ljubavne poruke koje su mu slale obožavateljke, zbog čega se razbesnela i oterala ga.

Aleksandra Subotić žestoko se posvađala s Davidom Dragojevićem, zbog čega ga je u napadu histerije izbacila iz svoje kuće u Kaluđerici.

Do obračuna između njih dvoje došlo je za vikend, kada je trećeplasirana finalistkinja popularnog rijalitija u telefonu svog dečka pronašla poruke drugih devojaka!

– Dok je David u dvorištu popravljao Magdaleninu ljuljašku, Aleksandra je gledala fotografije u njegovom telefonu kako bi ih okačila na društvene mreže. U jednom trenutku stigla mu je poruka na Vajber od devojke pod imenom „Taki Sremska Mitrovica“, u kojoj je pisalo kako ona želi da ga vidi i da ne može bez njega. Prebledela je! Krišom mu je pregledala sve poruke u telefonu i na Fejsbuku je pronašla još jednu sumnjivu, od izvesne Dragane, koja je s Davidom razmenjivala srca. Poludela je! – otkriva izvor.

On tvrdi da je svađa bila žestoka, da ih je čuo ceo komšiluk i da Aleksandra nije želela da sasluša Davidova opravdanja.
– Unosila mu je telefon u facu ne bi li joj objasnio šta se zapravo dešava, vrištala je, vređala ga… On je pokušavao da joj objasni da su to samo njegovi fanovi i da je normalno da im odgovara na poruke, ali ona nije poverovala u tu priču. Izbacila ga je iz kuće, bez stvari. Lupao joj je na vrata, ali ubrzo je otišao. Do sutradan Aleksandra se malo smirila, pa su se čuli. Spustila je loptu. Videćemo šta će dalje biti od njih – završava izvor.

Čitaj još  Farma: Pogledajte ko je uspeo da iznervira Vendi!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply