dzidza i bosanac

Aleksandra Džidža Stojković ne liči na sebe!

Boja kose, frizura, šminka, stil odevanja – ništa više kod Džidže nije isto.

Mlada pevačica Aleksandra Džidža Stojković značajno je promenila imidž i u sasvim novom izdanju se predstavila javnosti. Ništa čudno, s obzirom da učesnica pete sezone “Farme” priprema nove pesme, pa je rešila da ih prezentira na nov način.

Boja kose, frizura, šminka, stil odevanja – ništa više kod Džidže nije isto.

Dzidza Stojkovic

Džidža Stojković ovih dana je aktivna na snimanju svoja nova dva singla. Mi smo se sa njom sreli u studiju gde je radila na novim pesmama sa svojim saradnikom Nemanjom Antonićem, a mi smo hteli da čujemo njeno mišljenje o žiriranju svog oca Dragana Stojkovića Bosanca u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Iako se mnogi takmičari najviše plaše komentara Stojkovića u ovom šouu, Džidža smatra da je njen tata i poznati kompozitor zapravo i blag.

– Mislim da ne iznosi iskreno svoje mišljenje kao ranije. Mislim da takmičare čak i štedi svojih oštrih komentara. Ne mislim da je spustio kriterijume tokom glasanja, ali da sada neće svakog takmičaru u lice da kaže šta iskreno misli o njegovom pevanju – rekla je Džidža.

Kada se ona takmičila u „Zvezdama Granda“ tada nije postojao sistem da se peva iza zavese, odnosno da ti žiri ne vidi lice, pa nas zanimalo da li Džidža misli da bi ona prošla u novom sistemu glasanja.

Dzidza i Tijana Dapcevic

– Šalili smo se kolega Slobodan Đurković i ja da bismo u ovom sistemu mi prošli kao pokisli i da ne bismo dobili nijedan glas. Mada, sigurno bih da se sada takmičim promenila nešto u svom nastupu. Tada sam spremala i koreografije i stajlinge, a sada bi mi akcenat jedino bio na pevanju – kaže Džidža.

Čitaj još  Marija Mihajlović pojasnila zašto nije bila u žiriju!

Kada je Dragan gostovao u emisiji „Narod pita“ kod Saše Popovića, tom prilikom su pojedini gledaoci da bi Bosanca uvredili, vređali Džidžu i njeno pevanje. Međutim, Stojkovićevoj to ne smeta.

– Oni svojim vređanjem mene, meni zapravo prave reklamu. Samo neka tako nastave. Ja sam primetila da su mene na nož još od takmičenja, dočekali oni ljudi koji su imali neke svoje favorite u „Zvezdama Granda“ i koje je moj tata kritikovao. Oni su hteli njemu da se svete tako što će mene vređati. Svi oni zaboravljaju da je Dragan i mene kritikovao kada sam se takmičila i da nisam imala nikakve protekcije zbog toga što mi je on tata – rekla je Aleksandra na kraju ovog susreta.

izvor: Telegraf, Puls

Leave a Reply