aleksandra subotic rijaliti

Aleksandra doživela novu traumu!

Nakon što je saznala za majčin plan, Aleksandra se oglasila i otkrila kako se trenutno oseća.

Ljuba Pantović je posetila Centar za socijalni rad gde je tražila da se Aleksandrina ćerka oduzme od Karađorđa koji je trenutno čuva, što znači i oduzimanje i od same Aleksandre.

Produkcija je odlučila da konsultuje stručnu pomoć, te je u emisiju “Upoznajte Parove” uključila advokat Nebojšu Perović koji je prokomentarisao slučaj. On je objasnio da li članovi porodice mogu da oduzmu starateljstvo nad detetom.

– To ne može biti oduzimanje starateljstva, jednostavno se pred Pravnim sudom može pokrenuti takav postupak i dodeljivanje drugom staratelju. Moram da napomenem da je to izuzetno složen postupak, ali da bi došlo do nečeg to mora biti jako osnovano – kaže advokat.

U kojim slučajevima dolazi do grube povrede roditeljskog prava?

– Prvo treba pojasniti šta je to grubo. Mora biti više nekakvih dešavanja, na primer ako se detetu ne omogućava nesmetano odvijanje životnih funkcija.

Da li je Magdalenino pojavljivanje u rijaliti dovoljan razlog za oduzimanje starateljstva?

– Činjenica da je dete pristupilo u određeni televizijski sadržaj i učestvovalo uživo u televizijskom programu, po meni oduzimanje starateljstva nije moguće.
To su reči advokata Perovića, te na taj način Ljuba Pantović nema dovoljno osnova da oduzme starateljstvo.

Nakon što je saznala za majčin plan, Aleksandra se potom oglasila i otkrila kako se trenutno oseća.

Čitaj još  Parovi: Učesnici reagovali na ulazak Zorana Marjanovića

– Ljuta sam i razočarana u svoje roditelje. Ljuba je osporavala da Karađorđe dobro čuva dete u pismu koje je poslala pismo Centru za socijalni rad. Bila sam danas u Centru za socijalni rad i sve sma saznala. U pismu čak piše da ja mogu da završim sa dvoje dece na ulici. Ja sam u šoku i ne mogu da verujem. Ovo je sve jedna velika sramota. Socijalna služba me je napala da sam tražila novac da mi se dete pojavi na TV, što je nebuloza. Ljuba i Karađorđe nisu svesni svojih postupaka – rekla je Aleksandra.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply